Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nije tesko dobiti izbore kad penzioneri imaju pravo glasa. Zbog penzionera jebi sve u kurcu. Ista ta generacijanje sjebala Jugoslaviju i ogroman standard. I isti ti su nas sjebali u ratu sto su sad penzioneri.
Inace bice nikad manja izlaznost i to ce da iskoristi SNS i namestice izbore za prvi krug. I to je to.
Hahaha, pa ti ljudi povučeni evropskim vrednostima uglavnom su u SNS-u, gazda im mantra o Evropi i stabilnosti, kune se u nju, ne viri Merkelovoj iz dupeta, juri Klintonove po večerama, Šiptari ga jebu kako stignu a on zbog EU i dalje s njima "pregovara". Ajd, svi su ovde za Evropu, i niko nije. A i Vučić je ovde najkorisniji za EU, zato se i nalazi na vlasti.
Ta šizofrenija upravo i jeste problem ovog društva. Ja kao socijal demokrata po ubeđenju podržavam stranke koje su odbile direktive zapada vezane za Briselski sporazum i zbog toga izgubile vlast, a desničari, navijači Zvezde, Miša Vacić i ostali koji su oduvek bili poznati po tvrdim nacionalnim stavovima podržavaju Vučića, Blera, Klintona i EU. Najbolje tu bolest oslikavaju reči Dragana J Vučićevića koji kaže da je jedini rusofil i podržava Vučića.
Treba da se setiš da je Milošević od potpisivanja Dejtona do negde sredine 1998. za EU i SAD bio "nezaobilazni faktor mira na Balkanu" i da je ove baš boleo kurac da li on krade izbore i kako se ponaša u svojoj zemlji uopšte. Isto kao što im ne smeta šta Saudijci rade kod sebe, važno je da su im korisni. Tako sad i Vučić.
ja glasam da ovi "srbi" sa one strane drine gurnu nos u svoj tanjir
i mene zabole kurac ko će kod njih na vlast doći
Nash, nemoj tako. To su naša blago retardirana mlađa braća i mi moramo o njima brinuti.
Ја мислим да ће напредњачки кандидат победити, кога год да изаберу. Осим можда ако подрже Тому или изаберу неку прејадну главицу типа Бабић, Мартиновић, Неша... А изабрати би могли Селаковића на пример. Или Зорану. Али Вучић би мог'о и неку нестраначку личност да кандидује. Не би ме изненадило.
Можда Лазанског кандидује XD ?
Nema on koga da kandiduje, tamo su ili retardi ili ljudi koje je oblatio preko tabloida. Pametni su mu govorili da će mu se to obiti o glavu.
Sns dobija i da majmuna Semi kandiduje.
Zoranu niko ne voli, a Selaković i nije neka upečatljiva ličnost. Ostali su samo Kneževići, Vulini, Babići, Čučkovići, Stevanovići i takva praznoglava bagra. On je prisiljen da uzima preletače ili nestranačke ličnosti. Ipak je stranačku infrastrukturu nasledio od radikala, a pošteno reći, oni se nikad nisu odlikovali vrhunskim kadrovima.
Nesvesno objašnjavanje profila glasača napredne stranke.
Blizu istine, mada ne obavezno i tačno. Nego to je problem što smo sistematski sjebani toliko (zašto, ne ulazim, ne shvatam toliko) da u celom narodu ne može da se pojavi jedna normalna stranka koja će da privuče glasove, bez slepog verovanja u vođu, partijskog zapošljavanja ili čisto moranja da se bude u Stranci da bi se zadržalo radno mesto, ostalo zaposleno za stalno ili ubacilo dete u obdanište.
Da bi hranio dušu stomak mora da bude pun.
Ne mislim da bi zbog bolje plate, nekij pišljivih 40.000, čovek trebalo da se učlani u stranku u čije ciljeve ne veruje (osim, naravno, ako ne veruje da su im ciljevi da svojim članovima daju platu od 40.000). Ja bar ne bih, sad svakom na njegovu savest.
Ja bih se uclanio u neku stranku da mi daju soma mesecno. Ne bih lepio plakate ili sektasio ljude ali bih bio clan i stvarno glasao za njih.
U stvari i za 500 bih
Vi ne kapirate razmere katastrofe i siromaštva u kojem se srpsko društvo nalazi. Meni od 10 ljudi koji uđu u kuću 8 traži pare. Ne za iživljavanja već za preživljavanja.
Да се ја питам ја бих протерао аутобус овуда!
Није ми јасан нико ко ће гласати за било кога од ових што су се кандидовали или најавили кандидатуру. Сви су већ имали прилику да се покажу. Ем сам се активно бавио политиком пар година, ем их све пратим редовно и не видим икакав бољитак. Само назадовање. Како се ко лати власти ко да му неко учита програм предходника и то пиратски верзију с још више багова.
До сада ЈЕДИНИ политичар који ми је дао нешто је председник Новог Београда АКЕКСАНДАР ШАПИЋ. Имам три пута БЕСПЛАТНО пливање недељно плус недељом с породицом од 7-9 (два сата) Дете ми похађа курс страног језика и корективну гимнастику БЕСПЛАТНО . Добила је и пакетић С НУТЕЛОМ И ЕУРОКРЕМОМ и осталим ђаконијама БЕСПЛАТНО! Ишао сам у Темишвар са супругом БЕСПЛАТНО. Дакле господину ШАПИЋУ не треба никаква кампања. Гласам за њега доживотно па макар био кандидат Јеховиних сведока из мањинске Ромске партије.. Кад се неко други покаже као он може да рачуна на мој глас...
Bombas aj pozajmi meni neku lovu?