Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Maestro, 50% Srba i ne izlazi na izbore. Od ostale polovine SNS ima jedva polovinu sa svim prilepcima. .>>> mejmune jesi video ti rezultate parlamentarnih. glupi ljudi veruju radulovicevim racunicama umesto stvarnim rezultatima

2. Ma jasno, nisam ni ja nešto optimističan. Ovi političari su proizvod ovog naroda. Nisu nam ih marsovci poslali.
    Da i to sa Škipovima. Gledajući vesti danas baš sam sve više siguran da se ide i na parlamentarne.

3. jebem ti stoku, pa prosle godine ste imali parlamentarne dokle govna djb-ovska??? Necete nikad skinuti vucica ni kad bi imali izbore svakih mesec dana, najveci ste kancer ovog drustva, izumrite

4. Не видим сада зашто би нас ико други убудуће мање јахао када сви виде колико се србија да јахати, без икаквих последица.

5. Гледам овог Маестра, па схватам да је продукт овог система, ни за шта друго не зна, одрастао је несвестан своје глупости и неслободе, које је систем здушно подржавао, шта подржавао, генерисао, па како очекивати ишта друго од њега. А падају ми на памет и Томдрилове речи, негде другде на форуму: некад ниси могао да се извлачиш како тролујеш, ако си глуп, онда си једноставно глуп, а данас ти је вадилица да тролујеш онлајн. Јбг, упропастио је овај интернет комуникацију, некад си могао у нечије очи при разговору да погледаш, и одмах видиш у очима IQ, бистрину или тупост, не баш сигурно одмах, али отприлике, а после неког времена сигурно. Данас мале бате празне своја виртуелна мудашца пред екраном и над тастатуром, пипкају се по пишама, а до врхунца их доводи помисао да их други прате док то раде. То ће да буду врло неквалитетни људи кад одрасту, и ако је судбина ове земље у њиховим рукама, господи помилуј и во вјеки вјеков амин, боље изумрети.

6. samo cu ponoviti

prosle godine ste imali parlamentarne dokle govna djb-ovska??? Necete nikad skinuti vucica ni kad bi imali izbore svakih mesec dana, najveci ste kancer ovog drustva, izumrite

7. Армин је то много квалитетније одрађивао

8. Maestro degenko, ti kontaš da Vučić gura izbore?

9. Vrati se Arline van Bureče na tribinama!

10. mislim da jednostavno tomi ističe mandat ali nisam siguran

11. Pa zato na parlamentarne đuture zbog zašto da ne? Posle tako uspešnih i pompeznih 100 dana vlade?

12. Sudeći po Maestrovim botovskim sposobnostima, on takođe radi za sendvič, al s tim što ne daju oni njemu sendvič da bi botovao za njih, nego on mora njima da odnese sendvič da bi mu dopustili da botuje za njih. Možda će razvojem intelektualnih kapaciteta stići i do tačke kad će mu dozvoliti da botuje džabe.

13. Trebaće mu vremena za to :)

14. Vučić postoji samo u predizbornoj kampanji, dok može da kenja, a ne da radi. Postoji samo kad treba da ga napadaju "neki", a on svojim radom da brani Srbiju i regionalnu stabilnost. Kad bi sad proveo četiri godine bez izbora i pompeznih proseravanja, da ga ne napadaju "neki", da se samo rezultati računaju, a da mu ovi što mu duguju vazalnu poslušnost zato što ih je zaposlio preko stranke otkažu, ne bi dobio ni 10 posto.

15. dal se i dalje primate na maestra jbt

16. Ne, naravno da je glup ili troluje, ili oba. Ali može neka neuka duša naleteti na ovo što piše pa pomisliti da nije glup ili da ne troluje, pa eto štete. A nekako i tema je o izborima, pa kroz postove Maestru i o njemu izrazim svoj stav o tako tome, izborima, domaćoj politici. Korisno je da imaš s kim da pričaš, on kaže jedno, ti drugo, i tako, teče priča.

17. Јесу ови шупци открили свог кандидата? Нисам глед'о вести ових дана.

18. Nisu, kažu, oko Sretenja. Ali biće Vučić, sto posto. I to će biti početak njegovih ozbiljnih problema. Nažalost ne kraj, ali bar početak. Moraće da drži sve u rukama: Vladu, stranku, predsedničku funkciju. Spavaće dva sata dnevno, i tu će da se negde sjebe. Ja patim od nesanice, znam kakav je radni dan kad spavaš dva sata od dvaesčetiri.

19. ma nece on biti kandidat bre

20. Ne znam kako stoje kladionice, da li su izbacile kvote. Jer moja kvota bi na njegovu kandidaturu bila 1.2

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.