Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Negde na pola puta. Imponuje, naravno, ali sa sobom donosi i dozu nelagode i velike obaveze
jebote 26 sati sam cekao na tvoj odgovor, nisi bas brzohitar
ipak je ovo tvoja tema mora to malo brze dinamicnije
nije mi stigla notifikacija :-(
Da... Štos ono kaže Kazane popravi čet!!!1
Radjardu uzeo sam piston 3 saomija jebu hvala na preporuci gg wp!
Radjard, da li mogu da se uzmu neki dobri zvučnici za komp u cenovnom rangu 10-15 hiljada, nek ide i do 20.000, tj. šta je najbolje što može da se uzme za tu cenu, da bude onako solidan zvuk?
Hoće li se sljedeća distribucija androida zvati Pečenica?
Postovani koliko se razumete u kriptovalute,zeleo bi da bacim jedno 40evra,al ne razumem nista a guglanjem nisam daleko dosao. Sta mi je ciniti?
Trenutno je ovaj kurs na udemy-ju snizen sa 200$ na 0$, po ocenama je dobar, tako da ako imas vremena sigurno ce ti pruziti dobar uvid za pocetak.
https://www.udemy.com/how-to-buy-cryptocurrency-bitcoin-investing-for-beginners/?couponCode=CRYPTOFREE9352&siteID=bnwWbXPyqPU-91Olcf1465SjiDTq.47ofg&LSNPUBID=bnwWbXPyqPU
MALO detaljniji uvid u materiju takodje sa ovim kupunom besplatno
https://www.udemy.com/cryptocurrency-complete-bitcoin-ethereum-course/?couponCode=LAUNCHED&siteID=bnwWbXPyqPU-btLvaoK8P36T8uilLevkvA&LSNPUBID=bnwWbXPyqPU
natrpaj tih četres evra u Ark i zaboravi ih
da si me pitao pre mesec dana, sad bi imao 600 evra xD
drugara sam tad jedva nabedio da uzme makar malo Cardana, ostao mu neki kusur od 80 dolara na menjačnici i sad taj Cardano vredi oko soma
je l potrebno da ovo pitanje o zvučnicima preformulišem i da ga malo pospešim informacijama možda? xd
lolek, nisam video da ima gore još pitanja xD
Al ne znam za taj cenovni rang ništa, idi na hi-files forum jebiga
celtic - neće, boris brejha - drago mi je
Radjard, gdje da nađem bilo kakav stan do 100€ u BG da je oko autokomande ili u zemunu ili oko pančevačkog mosta na jedno 20 minuta?
Pogledaj oko autokomande, zemuna ili pančevačkog mosta obavezno.
Pa retko ko će da ti iznajmi stan na 20 minuta xd
Mada za 100€...
Haha dobarr
40 evra je stan na 20 minuta da seres na brzinu ili slicno