Pomoć oko babe
  • TS

Tetka sa nasledstvom mi je dobila moždani udar. I sad je nepokretna. Mora neko da je kupa, izvlačili smo slamke i ja je moram oprati. E sad ne znam pravilan način kako to da uradim. Mislila sam da pošaljem samo Kosmopoliti pvt, ali možda još neko ima iskustva sa tim.

• b

nikad se nisi kupala?

• Eru Ilúvatar

ja bih odozgo krenuo, valjda dok se spira i sve

• l

zovi kosmopolitu ona ce to da odradi za 300 dinara

• izijem flips

toma smor je neplodna sto znaci da ne moze imati decu

• Романија

ваљда наслов теме треба бити помоћ око наследства

• plok

toma smor je neplodna sto znaci da ne moze imati decu--

haahhah

• ps

Odnesi je do perionice. Ili jos bolje stavi je na pak treger pa samo prodji kroz cetke

• PA

Budući da sam novopečeni personalni asistent u Austriji, moj ti je savet da koristiš gumene tj. sintetičke rukavice kad je budeš kupala, jer se pri kontaktu s paralizovanim ljudima može desiti da ti se ispod noktiju il na samom dlanu prenesu bakterije koje se razviju na pojedinim delovima tela i to onim na koje se osoba oslanja većinu vremena. Takođe moraš paziti i biti nežna sa trljanjem da ne bi oštetila ili otvorila ranice koje se takođe javljaju kod nepokretnih. Ovo sve naravno zavisi i od vremena od kog je dobila moždani udar, ako je to bilo nedavno onda su manje šanse da se infekcija odmah pojavi i preporučujem ti da je kupaš sa razmakom od najviše nedelju dana. Stariji ljudi inače ne vole mnogo da se kupaju. Ako koristi neku kremu namaži je s njom od glave do pete nakon kupanja.

• Petar Pan Pezo$

ne zaboravi posle kupanja da je toplo zagrlis i zahvalis joj se jer te je baka jako volela dok je bila pokretna i kad si ti bila mala

• plok

brate ko moze da zaboravi da zagrli baku posle kupanja

• º
    banovan

Ne zaboravi da je balzamuješ na kraju.

• kosmopolita

labokv
    zovi kosmopolitu ona ce to da odradi za 300 dinara

eh, labokv, 300...
    tomo, spremi 1200 evra mesečno i smesti je u dom ;-)

• Petar Pan Pezo$

da da kao da se pranje baba koje imaju kozu ko krokodil placa 1200e mesecno....u dom neki za 200e mesecno opusteno, kolektivno ih peru crevom u kupatilu jednom nedeljno, posle ih sve zagrle jedno po jedno

• Sanitarni čvor

za 1200 evra u hajatu u bazenu da se kupa.
    samo potopis

• TS

Kosmo imaš neku anegdotu tokom kupanja baka?

• омбре

je l mozes da razgovaras sa bakom?

• Eru Ilúvatar

xaxa kakva kultna defka