kosmopoliza

1. a kako sam ja to trebao biti banovan?

2. Kupio sam i pistolj zbog toga iako se nadam da nikada necu morati da ga upotrebim mada se necu libiti CUJES LI RASNINE

3. оланик, није никола педер, већ само педофил, немој извртати истину

4. http://vukajlija.com/forum/teme/71331-kosmopoliza?strana=9#post_3650849

hahaha ps
    drazo,pedofilima nije bitno dal je decak ili devojcica,bitno im je samo maloletno nerazvijeno telo

5. hhaha ol koji tije kurac s ovim linkovima

6. neki moj trip koji ne mogu da objasnim xd
    o/

7. Pa da al si linkovao svoj post brt

8. slušajte jedan dobar vic o pedofilima

kaže pedofil pedofilu brate imam novu ribu ima 4 godine al se jebe ko da ima dve

XD

9. mrs govnaru mrtvi

10. ps,nije bitno koji komentar,samo da je sa strane na kojoj sam postovao xd

kosmopolita,znas da nemam problem s tobom i sve,pomogla si mi nekoliko puta i sve,ali ajmo realno znas da znamo da su licne RAZMIRICE jedini razlog za banovanje rasnog,da ti je rtekao recimo ,,jebem ti majku,, i ti ga banujes zbog pretnji majci to bi bilo nesto slicno...znamo svi da je receno u tom kontekstu...ali kapiram i da neces da ti se tako prica o deci,pa a i ako ga odbanujes i on se opet tako izdijanise evo banuj trajno i njega i mene koji garantujem za njega da nece vise reci nesto takvo...a da je u pitanju neki psajho koji stvarno kolje decu definitivno ban ne bi bio nesto sto bi ga sprecilo...al necemo o tome jer ovde nije u pitanju neki psajho nego rasni koji je utripovao da je to neka hardkor prozivka u trenutku...niko ovde nije izneo nikakav pravi argument za banovanje rasnog,sve likovi koji takodje imaju licne razmirice s njim pricaju kako je zasluzio ban,naravno jer im odgovara da bude u banu iz subjektivnih razloga...niko od njih nije izneo stvarno pravi jak argument zasto bi rasni trebao u banu biti...cak ni polujak...argumenti su im u fazonu ,,koji ce nam kurac taj debil,,

11. ollanik, sve ja tebe razumem, al razumi i ti mene.
    treba da postoji neka granica kad je i to vređanje u pitanju.
    ima ovde ljudi koji vole da ih vređaju, eno ti bombas npr, kad njega jaši pet ljudi koga bole kurac, izgleda da voli, al jedan lik mu je pomenuo dete i tog sam isto trajnovala. onomad je neki lik bruceu napisao da mu jebe ćerku.pa nismo životinje, dokle to treba tolerisati?

rasni je trajnovan pedeset puta, došlo dotle da kaizen po mod forumu piše da se ne odbanuje ni pod tačkom razno pa svaki put vraćen.
    ulazi u besmislene konflikte, čačka mečku, smara mnogo veći broj ljudi od onog koji misle da je poželjan ovde. ne možeš ti da garantuješ za njega, mali nema meru i nikad ne znaš kad će da prsne.
    znaš da ja tebe cenim ovde, sasvim si ok i duhovit lik, al šta ti treba to da se guraš za malog debilka?

12. Mozda mu je zapretio da ce ga zaklati, ako ne napise to

13. Hahahahaha koliko laži na 1 mestu.

14. Ti stvarno mislis da bi ja tebi nesto radio u RL zbog Vukajlije hahahah

15. Pa kaci net ratnik

16. rasni, ja već desetak puta negde rekoh da znam da ti meni u rl ništa ne možeš, a ni ja tebi.
    nije ovde niko toliki idiot. samo si preterao jebeno i negde mora da ti se stane na rep.

17. I nije istina da sam trajnovan 50 puta:
    -Prvi put me trajnovao celt zato sto sam zajedno sa kurajberom trazio odban za pseta koji je tad dobio nesto mnogo, ali sam odbanovan vrlo brzo.
    -Drugi put me trajnovao Dzoni kurajber i odbanovao za 10 minuta jer je to bila zajebancija.
    -Treci put me trajnovala natnat imam pvtove sa njom trazio sam to pa mi posle smanjila ban na 100 dana jer sam tada učio
    - Sledeći trajni je smarko zato što sam stricovao po forumu. Smanjen ban na 20 dana
    - Onda me ja mislim vidra trajnovala ZBOG PVTA U KOJEM SAM JOJ POSLAO AJ SE JEBEMO, ban smanjen na 7 dana tako nesto.
    - I onda onaj trajni kad smo popili ja, thilmo i nebitna od Kaizena

Ostali trajni su tvoji. Pa ti vidi zasto sam dobio banove.