Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Početkom marta pravimo neko pejntbol takmičebje u BGu pa svi zainteresovani da se prijave da se šibamo jako po ledjima jedni druge iz blizine i to. Vukajlijaško pejntbol okupljanje. Prijave ovde ko bi hteo pa kasnije organizujemo tačan datum i to.
Ako se prijavi bombaš menja se format takmičenja u poteru hahahha
Nemas s kim da igras pejntbol nesreco, u trebinju nema pejntbola a u beogradu ne poznajes nikog sad ce bozic a opet si sam :(
Ahahahahahahhaahahahahahah
Pa ja sam pejntbol majstor majmune.
Mada ti ne shvataš ni jednu igru koja nije gadjanje balegom u Bečmenu.
Da li ćeš ikad odrasti, mali veseljače?
Jedan jedini put kad sam trebao da idem na paintball, bio 4. gimnazije i 10ak nas se u četvrtak dogovora da u subotu idemo. U petak šestorica ne dođu u školu (razbole se), u toku petka se i nas preostala četvorica razbolimo. I eto tako ja nikad ne odoh na paintball.
to neka pandemija bila tih dana?
Ko nam to dolazi u Bgd! Pa desi ti nesrećo
captn halfbrow==mehurasti daun
Jebeš obračun u kome nema klanja :(
kapiram da u svakom obracunu moze biti klanja.zavisi od aktera.
PEJNTBOL:
Ono kad nanosiš BOL nekome terajući ga da gleda tvoje radove u PEJNTU !!!
xaxaxa jupi