Prijava

Što se tiče Dodika odgovorno tvrdim da je srpski političar broj 1. To što se priča da krade pa svi kradu usfa vas jebem. Od šumara do doktora koji prima mito do nekog jadnog lika u opštinskom odboru. 70% krade a ovih 30% bi kralo kad bi moglo. Ista situacija je i u Srbiji. To što je Dodik uzeo za sebe uzeo bi i SDS. Samo što bi SDS i Čavić predali sve nadležnosti ukinuli bi i RS ako treba samo koju marku više da dobiju. A ta piča kao oni stvorili RS je laž nisu je oni stvorili nego oni koji su poginuli, dali nogu, ruku, oko za RS. A i da su je oni stvarali sigurno je nije Bosić stvorio.

Dalje,Dodik je odradio odličan posao sa referendumom. Jeste da je dobio i političke poene 7 dana pred izbore, ali da smo pustili za dan RS odmah bi Bakir trazio i ime da bude Istočna federacija BIH.

Treće plate u RS su veće nego u Srbiji i skoro sve je jeftinije, a držva nam je bila 10 puta sjebanija nego Srbija nakon bombardovanja. Što znači da je Srbija sjebana politikom. I nemojte da mislite da nas nisu trovali uranijumom ukucaj samo Hadžići u pretragu pa će ti biti jasno šta je to bilo.

Jebe nas Vučić, ali vas Milo Dodik baš šuri:

Narod, sitna stoka: Beeeee, beeeee, aj mogla bi da se promeni malo vlast, mnogo kradete be majku mu.
Milo Dodik: Ako me smenite ovi što dođu će d'gase entitet!
Narod, sitna stoka: Beeee, beeee! Ok, brt ostani, molimo te! Beee, beeee! Neće te ugasiti niko, nedamo te srpska republiko. Beeee, beee. (vraća se da štrpka travicu).
Milo Dodik: Koji izi mod, jebo te.

Opštine u kojima vlada SDS su u rasulu. Oni koji imaju fakultet imaju privatni, takav im je kadar.

Sjajno je tamo, zato je pola vas ovamo. I na kosovu je do jaja isto, zato je 80% ovamo.

Ne kažem da je Švajcarska ali veće su plate nego u Srbiji. A 90% ljudi iz RS ide u Beograd. A i čitava Srbija ide u Beograd.

Nema ovde sreće. Koliko je naroda otišlo samo prošle godine, pa to nije normalno. Ovim tempom za 10 godina Istočni dio RS će da budu samo Han Pijeskovi do Han Pijeskova. A, i ovo što je ostalo su gola govna. Što bi reko Ranko Amadeus - otišo je svak ko valja

I onda se desio Milošević :)
Šteta što ga nisu upucali ko kera. Ujak je ranjen na Bihaću. Ako si bio kad u Bihaću znaš gdje je bolnica. E tu su bili kada im je došla naredba da se vrate :)

Usput, elem, digresija, moj ćaća je do 1999. godine i onog usiljenog marša duboko u teritoriju Srbije, bio jedan od oficira u "Kosovskim junacima" i u Generalštabu u Prištini (bio je, kroz službu, i šef određenim "viđenijim" glavama što su završili u Hagu). Sam je priznao da se na Kosovu prvo desio aparthejd nad šiptarima koji se, u jednom momentu, nije mogao više kontrolisati.

На тој карти Горажде као енклава је глупост општа, ВРС улазила бар 5 пута у празан град и Караџић наређује повлачење иако ниђе Турака нема, и на крају рата још пробију коридор неки до Трнова, као да Горажде не би било изоловано, умало да ми село заврши у ФБиХ због тог коридора.
А на карти приказали Горажде ко неку неосвојиву тврђаву у пичку материну

Rasni
Dalje,Dodik je odradio odličan posao sa referendumom. Jeste da je dobio i političke poene 7 dana pred izbore, ali da smo pustili za dan RS odmah bi Bakir trazio i ime da bude Istočna federacija BIH.

Само што је одржан референдум о нечему што смо већ имали а не о ономе о чему треба да се одржи, о тзв Суду БиХ. Ал очигледно да то нисмо могли да одржимо па као ај да не испалимо народ ајд о било чему референдум. Ал јбг, штае туе, ваљда ће бити још који о важнијим темама

Rasni - odgovorno tvrdim

krute jebo

расни додиков бот

јел добра сирница ботино

Ahhahahaha šta je debeli?

Treće plate u RS su veće nego u Srbiji i skoro sve je jeftinije

Kolike su vam plate to ne znam al ste duplo siromasniji i bedniji od nas to nema govora.
Ovo za Dodika pa lol,Mile Ronhil vam je dozivotni predsednik,mada nama je Vucic isti kurac.
Svoj rodbini i prijateljima koje imam tamo se popeo na kurac,al za njega glasa baba sto kopa po knati sa penzijom od 150 maraka,jer joj on cuva Repbuliku Srpsku.I napaljeni debili.
I da deo ste medjunarodni priznate drzave zvana Bosna a to cete biti jos dugo.Otcepicete se nikad,aj reci kojim cete to mehanizmom da se izborite za samostalnost u recimo narednih 100 godina.Odrzali ste referendum,velika stvar,evo samo sto nije onaj o nezavisnosti,rece Mile za koju godinu.

Jednostavno nisi proveo vremena sa njima onda bi ti bilo jasno zasto je sve bilo tako.

Zato sam proveo sav ostatak života sa Srbima i znam na šta su spremni.

I da deo ste medjunarodni priznate drzave zvana Bosna a to cete biti jos dugo.Otcepicete se nikad,aj reci kojim cete to mehanizmom da se izborite za samostalnost u recimo narednih 100 godina.Odrzali ste referendum,velika stvar,evo samo sto nije onaj o nezavisnosti,rece Mile za koju godinu.

А такви ко ти су и '92 говорили да нема шансе да Срби ишта створе у Босни а камоли да ће пола Босне бити српско, па је ипак створена РС и ми држимо данас највећи дио територије.
И да, РС је независнија од Србије.

49% nije veći deo teritorije.

Њихових 50% није 100% 50% хехе

49% + 4 opštine u pederaciji.
Srbi drže većinu Bosne.

Nije to poenta, poenta bi da bi 3 naroda bolje funkcionisala u posebnim državama nego ovako kako je sad.