U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kaizenu dojadilo da plaća hosting za onolike postere i reakcije... daj uradi neki reboot ili nešto, ili samo ostavi odabrane i postere/reakcije sa određenim brojem glasova... plus vrati ono da može da se preko neta ubaci link od gifa/slike, jer tako ćeš manje imati da tegliš na serveru, a slike i gifovi se ionako neće toliko često gubiti... za ove odabrane i neke od boljih sačuvati gif/sliku pa nekako reuploadovati u slučaju da se izbriše.
To je otrpilike to. poyy
Već se briše braćala
Indijana tako zovu me!
Trebalo mu je jedno 6-7 meseci da izbroji ocene na postere i reakcije za brisanje će mu trebati jedno 2-3 godine haha
Sad fact:
Право име Изворинке Милошевић је Чунга Лунга (озб)
Маг
http://image.prntscr.com/image/5b19e21ee7574a3b8951ede2ee8819b2.png
Hahahaahahahha
А смејали сте се Николи килограму што је аплоудовао своје постере и реакције на гугл налог, јасно је ко је ту горе прошао
Одбанујте га
Умод за НиколаКГ80
prvo dodaj.rs
pa sad ovo
umirem
ahahahh dodaj.rs i bulletin boardsi
Dodiri su alarmantni mi smo riskatni oooo
i vukajlija i dodaj.rs i bulletin boardsi i svi koji su tu bili i bice
Град Загреб издваја 100 000 куна годишње за Жаргонаут, а наши речници сленга пропадају због немара државе.
A to me radiiii
Ja slavim ne znam za vas
e rasni imas pitanje neko na paoclaolomvrrupu
https://drive.google.com/drive/folders/0BxSze3PaqtldRmV1eDdnTnFNWkE
Nikolakg,vizionar
NikolaKG80
Bolje da ljulja, nego da žulja - 2016-09-14
Bolje jesti puding što se ljulja, nego čokoladu sa rižom što desni (a i levi) žulja.
КВАЛИТЕТ
В
А
Л
И
Т
Е
Т
Milomir Marić novi vlasnik sajta vukajlija.com.