Vukajlija 2017. - vraćanje korenima

1. Ox je novi vlasnik. Ozbiljno. Platio je manje jer mu je nekada davno propala visegodisnja uplata za ktitor nalog.

2. Meni pao na pamet ox, zato sam i rekao da nije Tarzanija (valjda je on napravio tarzaniju, mislim).

3. Сантјаго Коровјов
    Ox je novi vlasnik. Ozbiljno. Platio je manje jer mu je nekada davno propala visegodisnja uplata za ktitor nalog.

Šta sad to nama znači? Pojasnite, neupućon sam.

4. Ironija sudbine - 2016-09-16

Kad balija ima svinjsku glavu

5. Opa brisu se posteri.Brzo ide

6. 96 postera
    k'o rukom odneseno
    lel žao mi samo zadnjih 10 xD

7. Koliko nekih starih autora se pojavilo posle najave gašenja.

8. Treći korak će biti vraćanje foruma.

9. sad ce stare legende doci udruzeno da nas nauce pameti sa fazonima iz 2011....posto pojedinacno naravno da ne mogu nista.

ovako neki scenario sledi:
    -JA JEMEN (i onda te banuje)
    i onda jedno drugom govore hahaha jao koji smo lordovi humora al smo im pokazali

10. kolka je šansa da je ukinuo forum noćas oko petice, pa ga vratio oko sedmice i da je treći korak već ispunjen

11. Konačno promena neka. Fala kurcu više.

12. Kako ce da skoci pisanje definicija kad del boy i ostali otkriju taj deo sajta

13. kolko autora zapravo čita forum iz off-a

i posle se pitate otkud dvesta glasova za ban/odban rasnog

14. Dzaba i skidanje postera i reakcija kad ova trojica idiota i dalje resavaju problem kad god otvorim novu stranicu

15. Odoše i reakcije (mada je trebalo prvo one da odu).

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.