Prijava

Кад Ноло има, мора и Јокић посебна тема..

29п/14скокова/8 асс синоћ

A NE KAŽEŠ DA SE POVREDIO KO PIČKA NEKA?

Јокић се повриједио.

Реално, да је Јокић паметан, сад би напустио НБА и кошарку, вратио се у Србију купио воћњак у Војводини и ишо на саборе на Мањачу сваке године о Петрову дану и на Бајине концерте и истетовиро војводу Момчила и Калабића и напојио их хајнекен пивом

realno ce biti da kaze za ne moze igrati za represtaciju jer je imao napornu sezonu u nba.

Sledeći ugovor mu je 35 miliona za 2 godine tipa

Igrace za repstanciju sigurno jer trener ovaj Maloun to podrzava a i zavrsice sezonu ranije tako da ce imati vremena i da radi na sebi i da odmori i da igra ep i da uzme zlato koje mu je velika zelja

Ја би радије појебо какву црнкињу него узо неки комад медаље са Србијом

Ma i da ne bude igrao za Srbiju treba ga razumeti ogromne su pare u pitanju. Nije on cigan ko Marjanović i igra košarku za razliku od ove maskote.

po toj logici nijedan evropski igrac iz nba ne bi trebao da igra repku.posebno oni sto zaradjuju.ustavari, ne bi trebali ni ameri da igraju jer je ogromna kinta u igri.

Igrace jokara sto posto

I ja verujem da će igrati, ali kad sagledavamo stvari, jebo mater po kom principu NBA tim da igraču koji im je bez premca najbolji igrač da igra za svoju reprezentaciju, dok drugi NBA tim ne da igraču koji je igrao na svakoj 3. utakmici po možda 7-8 minuta da igra za svoju reprezentaciju?

EDIT: Razumem da je to možda ono San Antonio > Denver, ali opet....

Ne nego su jokiceva kolena > bobijeva kolena

u velikoj vecini slucajeva odlucuje sam igrac jer nba timovi podrzavaju fibina takmicenja nego jednostavno pojedince boli kurac

nurkic je cak igrao i kvalifikacije pa vi vidite

Naravno da se igrac najvise pita ali je pitanje sta bi se desilo da mu kazu ok idi igraj ne mozemo da ti zabranimo ali nemoj da bude da te nismo upozorili kad budes mahao peskirom ili trejdovan u picku materinu. A to opet zavisi i koji je igrac u pitanju, npr koliko je memfis spreman da gasira gasola i da ga nesto ucenjuje, ili nekad sas tonija parkera? E pa jokic postaje ako nije vec postao zvezda fransize tako da mislim da im je preveliki rizik da ga nesto ucenjuju a bobi je realno kerov kurac pa mogu da ga drkaju kako oce

јокић је ближи томе да не заигра на лето са репрезентацијом него да игра, ваљда има неких проблема са руком које треба да санира операцијом, већ истичу како ће морати да поради на физичком плану преко лета, а и то да ће имати краћу сезону је знак питања, у игри су за плејоф, не бих био толики оптимиста с њим.

уосталом, има мишко других играча које треба пробити сад, ја се нешто и не уздам претерано да ће јокић играти ЕП... било би одлично да га имамо, нема ту шта, али за сад - тешко.

Sa plej ofom mu je sezona duža koliko, desetak dana plafon. Nema šanse da budu bolje plasirani od osme pozicije a to znači da ih gsw kida u 4 tekme.