Prijava

Imam snažan osjećaj da će tema biti zaključana

Vidimo da se trudiš i angažuješ, pišeš, komentarišeš, pokušavaš nešto...ali dok ne uđeš u neki klan, nećeš se istaći na sajtu jbg. Pretpostavljamo da znaš da postoje klanovi na sajtu ali nikada nisi bio pozvan ni u jedan. Sada je taj trenutak. Odgovori sa DA ili NE i biće pokrenut mehanizam za tvoj prijem u članstvo klana DAS JARGON.

djotoa smo ja i clanad zagotivili,tako da niko ne sme da ga dira

Đoto gej jebe se za pare
R!N pobednik poyy

imao sam tipa 11 ili 10 godina valjda kad su prvi put emitovali Voltrona na Tv NS2 omiljeni, vraća me u to vreme kad ga vidim, detinjstvo, igra, kurac matorog komšije...

Upravo sam završio sa gledanjem prve sezone ovog Voltrona, za razliku od originala s početka 80ih, koji je preuzet od Japanskog Animea "Beast King GoLion", ovaj Netflixov Voltron je striktno Američki. I dalje su pretežno isti likovi, i generalno ista priča, ali je malo promenjena da bude prilagođena tako da i stariji fanovi mogu da uživaju, a i naravno da bude namenjena mlađima.

I dalje ima onaj intergalaktički imperator Zarkon, i dalje postoje 5 robota lavova koji formiraju voltrona, piloti su malo izmenjeni. Hank (Hunk) je i dalje snagator i pilot žutog lava, on je najmanje promenjen. Pidž (Pidge) je i dalje najmlađi član i najpametniji, promena samo, za razliku od originala, Pidž je u ovoj verziji KVARIŠA žensko AŠIRAVK. Lens (Lance) koji je u originalu pilot crvenog lava i buntovnik, u ovoj verziji je nešto tipa najglavniji lik, šaljivdžija i pilot plavog lava. Kit (Keith) koji je u originalu stoički vođa, pilot crnog lava, ovde je on neka vrsta samotnjaka, potencijalnog buntovnika i pilot je crvenog lava. Pilot crnog lava, je Širo (Shiro), najstariji u ekipi. Uz to od glavnih likova naravno imamo princezu Aluru (Allura) i njenog prijatelja/pomoćnika Korana (Corran)

pričajte mi o vašem prvom gej iskustvu

mene, a siguran sam i naše gledaoce, posebno bi interesovao sam čin prodiranja

jupiterac, pošto si odgledao prvu sezonu, jel možeš da mi kažeš ko je pilot crnog lava?

a, već si napisao, Širo(Shiro)

ništa onda

udavio sam se na robote pse u prvpm postu pogledaj drugu sliku okacenu u prvom postu ahhah

i magneton slika ispod

SokOdZove
pričajte mi o vašem prvom gej iskustvu
mene, a siguran sam i naše gledaoce, posebno bi interesovao sam čin prodiranja

SkechOdZove u stilu onog novinara koji je pre xx godina nekog lika pitao "Doktore, recite mi, kakav je osećaj biti majka?"

Ja sam pilot crnog lava

Ti si samo losa kopija naseg voltrona picko transformerska!

Voltron>>>Moćnorendžerski Megazord

Sto nije lock,kosmopolita nedostajes :(