BORBA TITANA 2017 - Rezultati i posledice predsedničkih izbora

1. hahaha i posle treba da mi bude žao što sam planirao u drugom krugu da glasam za vučića umesto jankovića

2. smesno je ovo sto je gonzo napisao

3. Радјард Куплунг
    hahaha i posle treba da mi bude žao što sam planirao u drugom krugu da glasam za vučića umesto jankovića

Kakve su dirke botino hahaha

4. A moja slika jel bila dobra

5. ahaha ali ovaj botina Bogdan Obradović sve nešto kao ja nemam problem sa Đokovićem, a niko ga ništa i ne pita

6. Hahah kazem ja jebu ih samo tako al zbog internet cenzure zutih ne mozemo da vidimo
    Al kad krenu da se bustuju postovi i ovakvi skecevi sns jao pisanje i omladina ce da se primi vucic 80%

7. ArminVanBuuren
    ce da se primi vucic 80%

Hmm, AV je sujetniji od tebe i pseta zajedno. Nemoj da te iznenadi ako raspiše izbore na svim nivoima opet (najviše zbog BGD) da dokaže kako je moćan.

8. Omladina se može primiti samo na anarhiju, nikako na psihopate i diktatore, eventualno neki po imenu Borjan ili Lav.

9. u ovim teškim momentima po republiku srbiju, predlažem svojim sunarodnicima vojvođanima i ugnjetavanim građanima republike srpske da zajedno krenemo u novo sutra i osnujemo konfederaciju srpsku vojvodinu ili novosrbiju, a proteste i lopovsku vlast ostavimo ovima južno od dunava. zastava u prilogu: http://i.imgur.com/acPGOy0.png

10. ako moze bez bosanaca pravoslavne vjeroispovesti pls inace podrzavam

11. MOže bosance poput rasnija preselimo u bg

12. bleče, ja pravio zastavu, bilo mi dosadno, a realno nije loša ideja nikako.

svi detalji bi bili dogovoreni, ovo je za sad ideja za bolju državu, da se odvojimo od šljama i sa srpske i sa bosanske strane hehe

13. Mislim da imate i ustavno pravo na samoopredeljenje, ako se dobro sećam. Proverite. Mada ne vidim razloge za nezavisnost, ne sumnjam da vam je jako loše, a možda čak i nikad gore, ali strpite se još malo, uveren sam da Vučić radi pravu stvar kako za Srbiju, tako i za Vojvodinu! Pozdrav iz daleke Amerike

14. Ajeroplan cisti svabala od kondiloma za pare proverena info

15. Teco koje prevozno sredstvo od tacke A do tacke B koriste pretezno amerikanci i koliko im je to bitna stavka u zivotu?

Mislim da Vosa nema pravo na opredeljenje ali hej kad je to bio problem #kosovo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.