BORBA TITANA 2017 - Rezultati i posledice predsedničkih izbora

  1. Ceca i pored svih utaja je platila poreza ovoj drzavi vise nego svi sa ove teme zajedno tako da njen glas vredi dosta vise nego tvoj

  2. malo je samo kraduckala

  3. Hahah koja argimentacija naprednjačka na riku krv ti jebem, kaže lik sledeći put stavite bolje čuvare kutija, znači u prevodu nismo krali ako nas ne uhvatite. I to govori sa takvim žarom da tačno vidiš kako on ustvari veruje da je potpuno u pravu.

    Napredni, pamet u glavu, ne želite da vam deca rastu u ovakvoj državi, vi ste svi moja braća (osim Armina i Boška koji su deca iz mešovitih brakova), neprijatelj nam je zajednički.

  4. Konačni i finalni dokaz masovne krađe na izborima

    https://pbs.twimg.com/media/C8-ZRJdXoAAo1ea.jpg

    Da vidim da nesavijen listić prođe kroz otvor na kutiji pa da umrem. Oće oni mučenici, ali inteligencija jebena ne dozvoljava.

  5. Brt koliko god da je savijen ovako kad ih naslazes od same tezine gornjih listica se ispravi. Ok naprednjaci su govna al aj malo realnosti samo jebiga

  6. pogledaj snimak n1, ni naznaka savijanju

  7. Ел била јуче Кесићева емисија? На ћубу нема ништа.

  8. tata vidi praaaseeee, prase

  9. Jeste ja msm kace na b92 sajt stalno AKO STE PROPUSTILI ЏЕЏЕ MEGACARA

  10. ArminVanBuuren
    Otvorili dzakove, 4 glasa i to je to

    Iskusno. Jesu to ovi dotureni?

    https://pbs.twimg.com/media/C8-yTf7WAAAq8Gj.jpg

  11. ovi dzakovi su kao zvezde koje izdaju jedan album koji je super,proslave se do skaj iz d limit varijanti i onda nestanu i niko ih se vise i ne seca.bljesak slave.

  12. Za one koji kažu da su to možda neiskorišćeni listići.
    Malko uvećano

    https://pbs.twimg.com/media/C8-2uOxXcAASZ-m.jpg

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.