BORBA TITANA 2017 - Rezultati i posledice predsedničkih izbora

1. Ma da bre sve je gotovo, pada Vucic, pocela je revolucija novi 5. Oktobar prolece je trinestog u decembru izdrzite studenti valjda nece kisa doveka. U subotu i nedelju sam u BG nemoj da bi bilo nekih zastoja, u ponedeljak pa nastavite.

2. Dzo Bagerista (sa igrackom bagera) vidjen na protestu

GOTOW JE GOTOW JE UBICE GA ZENA

3. Dobro je sto su prihvatili poziv Vesne Pesic, polako sve da izvedemo na ulicu.

Količina Elouela je velika u ovoj rečenici.

4. Kako bi izgledala vlada da pobede demonstranti i da zbace sva ova govna sa vlasti

Ja bih Canka za predsednika a Raduleta za ministra finansija, Belog nagraditi nekom funkcijom takodje

5. Scouser
    Kako bi izgledala vlada da pobede demonstranti i da zbace sva ova govna sa vlasti

Ja bih Canka za predsednika a Raduleta za ministra finansija, Belog nagraditi nekom funkcijom takodje

Ja bih prvo lustraciju. Sve koji su ukrali i šibicu na sud. Jedino bi mi pretekao Hoze Muhika. Novi zakon. Ko je osudjivan za BILO ŠTA ne može ni za šta da se kandiduje. Obavezno glasanje kao u Grčkoj. Pa šta pretekne... nove izbore

6. I da pobedimo sve lose momke pa onda svi da se druzimo i svima da nam bude lepo

7. Pa Canak je jedini i trazio lustraciju svih ovih godina, slazem se, moze

8. Pocetak bune protiv snsdahija

9. Dijanu Dragutinović za bilo šta, posle nek se poređaju.

10. @Scouser
    Rekoh niko ko je bio osudjivan.
    Sumnjam da bi Čanak pretekao da se kandiduje. A iskreno mislim da ni jedan od onih zvrndova koji sede u skupštini ne bi posle mogao da podnese prijavu. Sva ta govna imaju putera na glavi i svi su lopine.

11. Pa Canak je jedini i trazio lustraciju svih ovih godina, slazem se, moze

Onda možeš tom logikom da glasaš i za Vuka Draškovića, on je takođe tražio svih ovih godina lustraciju i otvaranje dosijea DB-a, a sada je sa Vučićem otvoreno, dok Čanak to radi prikriveno.

12. Svi oni šuruju medjusobno. Čeda, Čanak, Radulović, Šutanovac, Dačić... Svi imaju putera na glavi i plaše se za sopstvene guzice.

13. soros sta radi samo placa srbe.da oni optuze studente da su strani placenici.

14. Ne znam bas da je Canak prikriveni Vucicev simpatizer, nisam stekao takav dojam

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.