Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
tešo meni se baš dopada ideja, jest da ne bi imali neum i izlaz na more, ali inače sjajna ideja. i taman bi onu žicu s horgoša premestili tu oko dunava. zemun je voša to se podrazumeva. poz za ameriku, stižem ovog leta na aljasku, javi se da popijemo pivo da ti pričam priče iz zavičaja srbskog
Skauzer, koriste ono u čemu se osećaju prijatno i na tome se priča završava. Odeš kod dilera automobila, isprobaš par modela, koji ti se najviše svidi kupiš i gotova stvar. Pravljenjem kulta od obične konzerve se mahom bave crnci i latinosi, i tek poneki belac koji je potpao pod njihov štetni (ne)kulturni uticaj. Ali to zaista nije za komentarisanje, jer bi već otišli u rasizam. Ja lično vozim Dodge-a jer je komforan i imam novca da ga nahranim svaki treći dan. Ne igra veliku ulogu, za razliku od dobro plaćenog radnog mesta, recimo
pošto je gorivo
Cekaj samo da izgugla pa prebaci u litre
Hvala na iscrpnom odgovoru teco, pretpostavio sam da je jedna tako velika nacija iznad tih pausalnih prica
Pozdrav, Hladan Krompir. Mislim da je ipak bolje da sa centralnom Srbijom dogovorite neki kompromis i oko njega sklopite koncenzus. Ko god da vam radi o glavi, radi obema, dakle imate zajedničkog neprijatelja, a svakim osipanjem snaga rizikujete sve teži poraz. Nadam se da hoćemo, ako ti se ne ppgodi boravak sa mojim terminom za Bahame! Ali ako dolaziš da radiš i ostaješ duže, imaćemo vremena!
brt pošto je gorivo u Americi
Nema na čemu, mister Scouser, siguran sam da i ti poseduješ slične kvalitete čim ih prepoznaješ sa takvom lakoćom. Pozdrav i sve najbolje!
Kakav gospodin ovaj teca
Sve najbolje teco
Hvala, meni je zivotni sam da odem u Ameriku pa Vam mozda tom prilikom i licno zahvalim na ovim recima i snazno stisnem ruku!
tešo ja sam ipak za ovu ideju. uđemo posle u prijateljstvo sa recimo škotskom, donjeckom republikom, novorusijom, katalonijom npr i bude nam bleja, osnujemo pandan ujedinjenim nacijama, i okrenemo igricu, ove EU države postanu zapravo manjine i sprovodimo našu vlast po celom evropskom kontinetu i istoku
Tečo, jesl istina da tamo čovek ne zna ko mu je komšija? Jel tačno da tamo rođaci ne govore i da se sve razrodilio i raskomšilo? I kakvog je ukusa gmo hrana uvek me zanimalo?
Hvala, mister Armine, isto što sam rekao mr. Skauzeru, važi i za tebe. FAĐO, mislim da si pomešao zemlju sa jednom balkanskom
Fadjo ako te zanima kakvog je ukusa gmo kupi neki cipiripi proizvod
имамо ми одавде једног ''познаника'' у америкама, возио камион
I pošto je tamo džak brašna
T500 i mene interesuje
jel smete da kiselite kupus ili je zabranjeno zakonom kvariti hranu?
lik koji je ukrao više soma evra na mom faksu palamudi o pravdi
edit: vidoje je na bosanskom jeziku jbg, nema titlova
https://www.youtube.com/watch?v=t9ZXjnag7H8
Ajeroplan cisti svabala od kondiloma za pare proverena info
Opet pokušavaš da jebeš pseto? Eh što ti je poreklo...naviklo to sa šiposima da prosipa intelekt pa to ti je.
Pošto ti je i dalje toliko maaaali pa se i ne primećuje evo da ti ne propadne fazon.
AH AH AH