Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
I dalje sam pri onom stavu da je sve ovo besmisleno i besciljno, ali ako izazove bilo kakvu reakciju naroda/vlasti, ostavi bilo kakvu posledicu, ohrabri radnike za štrajk, bilo šta što bi narod trglo iz ove apatije i mrtvila - neću pljuvati po njima.
Zato što ne želim da vas opterećujem informacijama krajnje irelevantnim po vas, jer kao prvo: ne živite ovde, kao drugo: koristite javni prevoz!
Teco slikaj cene goriva na pumpi i popisaj se i ti po bonbasu!
mene zanima koliko je protesta platio soros tj do kad ce da protestuju, jel platio recimo paket protesta od 10 dana ili kako to vec ide.kakva je to nebuloza.pa ko moze da ubedi hiljade ljudi da protestuju danima protiv vucica ako oni nemaju lose misljenje o njemu, sto bi onda to radili.sad npr meni neko da kaze idi protestuj protiv vucica svaki dan a ja nemam nista protiv vucica i ipak idem da protestujem.i sto bi studenti protestovli za neku politicku stranku koja i nije tu sa njima.zamislite demonstracije koje je organizovao spo bez vuka draskovica.vucic je najomrazeniji lik medju mladim ljudima i jednostavno im je pukao film kad su videli da ovaj nece da sjase
tesa moze da preuzme kurac da duva
sto je sasvim prirodno jel, ako pogledamo realno i neostrasceno Vucica mogu podrzavati samo sledece kategorije stanovnistva:
1. Ljudi koji imaju ili ocekuju korist
2. Navijaci Zvezde
3. Neinformisani
To je to otprilike.
SOROŠ
OOO
R O R
O O
Š Š
O
OOO
O
O
SOPOT ŠAPAT SOROŠ
Što se nas američkih Srba tiče, mi gospodinu Aleksandru Vučiću nismo zaboravili četništvo u radikalima devedesetih i dvehiljaditih, a promena politike za koju se zalaže je jednostavno bila iznudjena promenom okolnosti i globalne i regionalne geopolitičke situacije. No, i dalje je ostala patriotska. Nema sumnje da radi pravu stvar, čitajte malo njegove izjave izmedju redova. Sa druge strane, pogledajte ko želi da ga sruši!
hau ar ju du obrokplatuse?
po cemu je on to patriota?jel poboljsao uslove zivota kod nas, izgradio nesto, sta je to on uradio da moze da se naziva patriotom.kv je svo u rupama, pukotinama i rusevinama a ni drugi gradovi nisu nista bolji.jel patriota zbog toga sto voli nola?
Ignorisanje potrebe nekih ljudi da banalizuju i obesmisle svaku konstruktivnu diskusiju opet nije rešenje. Možda treba pristupiti konkretnijim merama, poput dva šamara da se puši i trećim kao dezertom dok je obraz još vruć. Pride i tradicija tako nalaže, bar nama Srbima! Pozdrav iz Amerike!
Labokv, ja koliko pratim vesti iz Srbije, ne sastavi se dva petka- Vučić otvorio neku fabriku. Kraljevo je nekad bilo industrijska sila, ne znam kako sad stoje stvari, ali verujem da se radi na tome, onim tempom koji dozvoljava državni budžet i zainteresovanost stranih kompanija da tamo naprave svoje pogone. Polako rekoh vam, strpljen spašen. Pozdrav iz U.S.A. miloj srpskoj braći ma gde bili!
ma laze nije otvorio nista.da nije tih malina mnogi bi pocrkali od gladi.
konstruktvna diskusija
?
Uzas nemozes ni na fb da udjes da narod nevodi politiku bez politike i sranja... manite narode vise politike...daj da citamo lijepe stvari na fb da se druzimo bez lupetanja...glasanje bilo svi ste glasali za koga ste glasali taj je pobjedio i sta sad vise polemisete...ima vas mnogo koji jedno radite a drugo pisete rodjeni za politicare...ko god da pobjedi uvijek nekom nije pravo...to je tako oduvijek...svi politicari su isti ko god da pobjedi isto bi bilo svi oni igraju istu igru...
Borislav Drljaca
18 hrs ·
ZASTO SE KORISTI DRUSTVENA MREZA ZA SIRENJE MRZNJE...ZAR NIJE LEPSE DA SE LJUDI BAR TU OPUSTE I PISU LEPE STVARI....DA LI TE LJUDE BRISATI IZ LISTE PRIJATELJA ILI ZATVORITI FEJSBUK STRANICU DA SE NE CITAJU PORUKE MRZNJE KOJE POZIVAJU I NA NASILJE
https://www.youtube.com/watch?v=PYc6tAsNx_w