BORBA TITANA 2017 - Rezultati i posledice predsedničkih izbora

1. Ja sam sad procitao da se Putin odrekao vucica i da je Tramp saznao da se on video sa klintonom. Mislim da je gotov, oh sta cemo sad, ali ako je jedna studentkinja medicine spasena-nije bitno!

2. ако је бар једна студенткиња медицине спашена мисија ових протеста је успела

3. Gde si procitao to torazulu?

4. odem na protest, babuskera me s prozora blagosilja posterom zorana đinđića

5. Срета-Штета
    ако је бар једна студенткиња медицине спашена мисија ових протеста је успела

Od bukakea, cak stavise.

6. @Papet

Pokusavam da razveselim bombasa brt, vis da ce da ga odsece

7. ЈУ ЈУ ШТА БИ ОВО :((( ВУЧИЋУ ПОКРАО СИ ИЗБОРЕ :(((( https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ad/Sasa_Jankovic_Cropped.jpg

8. ХАХАХА АРМИНЕ ДАЈ ОНУ МАЈСТОРОВУ СЛИКУ ГДЕ СЛЕЖЕ РАМЕНИМА СА ПРОГЛАШЕЊА ПОБЕДЕ

9. Trazio sam malopre brate ne mogu naci hahah al majstorska

10. E polako sa bombasem

11. Zato ima onolike podočnjake.

12. Ja uopste nisam znao ko je taj covek ali posle ovog ima moje duboko postovanje

Za sve i svašta. Soroš je poznat kao “čovek koji je srušio Banku Engleske“, kada se prvo tokom niza meseci nakupovao velikih količina funti, primetivši da se Ujedinjeno Kraljevstvo pod vrlo nepovoljim uslovima uključilo u evropski ERM (mehanizam novčane razmene), nakon čega je u septembru 1992. godine (događaj poznat kao Crna sreda) prodao odjednom 10 milijardi dolara u funtama i zaradio jednu milijardu.

Ovo je dovelo do finansijske katastrofe, Britanija se povukla iz programa a funta je devalvirana.

13. Rispekt za sorosa brt

14. Pojedini clanovi Rika su veceras izneli sumnje da je broj glasova u vrecama modifikovan, opoziccija trazi podatke na uvis, Nuns i Ndv su se oglasili veceras, krece frontalni udar koji vlast nece izbeci ni pod razno-.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.