Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://www.jasamsef.rs/
Ajde malo da ih kulturno zajebavamo, da se prisetimo starih dana.
Ne kaže se ŠEF MEME nego ŠEF S MENE :DDDDDDDDD
*smene
Kao smena pa sef smene kapiras
Zapravo je i ok skec ovaj kad pogledam ovako izdaleka
Pa da hteo sam to pa onda onaj kaže: "šefe ne kaže se SMENE nego SA MNOM" pa ja to kao izmenio jao pošalica jebemti stomak me boli
A jesi lud jebo te cacin caca evo svi se u kuci smejemo osim zene njoj sam zabranio da pisne ali eno i ona mase sa terase
te rase su najopasnije
Ma nije zajk ova samo deluje opasno ali samo hoce da se igra ju ju ju idemo niiiiiiis
Aahahah najbolja tema na sajtu sig
Žajk se prepadne kad vidi psetovu ženu (jer je od te opasnije rase) a pseto mu priča: MA NEĆE TE, NEĆE TE, NE BOJ SE, kapirate jer je žajk ružan kao kurac a ne što je opasna rasa nego ga žene izbegavaju aahahahah xd
Pa nisam ja mislio na zenu nego na terasu usta te jebem xd
Ali ga zato mesari ne izbegavaju ju ju ju šta je ovo sve pošalica do pošalice uh jebenti
A ne izbegava ni on njih opaaaaa idemo bre
A sad uočavam dubinu žajkovog skeča "te rase su najopasnije" ma nema žajk je gospodar ove igre nemaš ti tu šta
nisam gospodar, već sam ŠEF
Haha sta je ovo jebemti
Cekaj ovaj jos nisam skapirao
samo vi zajebavajte, skalpiraću vas ja
inače, ovaj šef na meme-u je neki mesar, reklamira paštetu
baš me čudi da žajk traži da ga zajebavamo...
не може жајкастији сајт