ŠEF MEME

1. http://www.jasamsef.rs/

Ajde malo da ih kulturno zajebavamo, da se prisetimo starih dana.

2. Ne kaže se ŠEF MEME nego ŠEF S MENE :DDDDDDDDD

3. Kao smena pa sef smene kapiras

4. Zapravo je i ok skec ovaj kad pogledam ovako izdaleka

5. Pa da hteo sam to pa onda onaj kaže: "šefe ne kaže se SMENE nego SA MNOM" pa ja to kao izmenio jao pošalica jebemti stomak me boli

6. A jesi lud jebo te cacin caca evo svi se u kuci smejemo osim zene njoj sam zabranio da pisne ali eno i ona mase sa terase

7. te rase su najopasnije

8. Ma nije zajk ova samo deluje opasno ali samo hoce da se igra ju ju ju idemo niiiiiiis

9. Aahahah najbolja tema na sajtu sig

Žajk se prepadne kad vidi psetovu ženu (jer je od te opasnije rase) a pseto mu priča: MA NEĆE TE, NEĆE TE, NE BOJ SE, kapirate jer je žajk ružan kao kurac a ne što je opasna rasa nego ga žene izbegavaju aahahahah xd

10. Pa nisam ja mislio na zenu nego na terasu usta te jebem xd

11. Ali ga zato mesari ne izbegavaju ju ju ju šta je ovo sve pošalica do pošalice uh jebenti

12. A ne izbegava ni on njih opaaaaa idemo bre

13. A sad uočavam dubinu žajkovog skeča "te rase su najopasnije" ma nema žajk je gospodar ove igre nemaš ti tu šta

14. nisam gospodar, već sam ŠEF

15. Haha sta je ovo jebemti

16. Cekaj ovaj jos nisam skapirao

17. samo vi zajebavajte, skalpiraću vas ja

18. inače, ovaj šef na meme-u je neki mesar, reklamira paštetu

baš me čudi da žajk traži da ga zajebavamo...

19. не може жајкастији сајт

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.