Prijava

Da tačno si ga opravio sad da nam ko i prošle godine crkne tamo neđe oko avgusta! E Kazane LUCPRDO JEDNA !

ћути добро је

КАЗАНЕ ИЛИ ОПРАВИ ВУКАЈЛИЈУ ИЛИ ЋЕ СЕ МАСЕ ВУКАЈЛИЈАШКОГ ПРОЛЕТЕРИЈАТА ОКУПИТИ И ФОРМИРАТИ ДИКТАТУРУ ПОСТЕРАША КРОЗ ЦРВЕНУ ВУКАЈЛИЈУ И ВРАЋАЊЕ ПРОИЗВОДНИХ СРЕДСТАВА У АУТОРСКЕ РУКЕ КАО ДЕО СВЕТСКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ

https://www.youtube.com/watch?v=3ou9GMaUYOw

CARE, DOBRODOŠAO SI MI NA KRSNU SLAVU. DRAGO MI JE DA LJUDI POLAKO POČINJU DA SHVATAJU DA JE REVOLUCIJA PROLETERIJATA JEDINI NAČIN DA SE SVET I ČOVEČANSTVO OTRGNU IZ KANDŽI VLADARA IZ SENKE, DA SE ZAUSTAVI ZASIPANJE PLANETE KEMTREJLSIMA, DA SE ZEMLJA I SREDSTVA ZA PROIZVODNJU VRATE RADNICIMA, DA SE ZAUSTAVI UNIŠTAVANJE NACIONALNIH IDENTITETA, DA SE SAČUVA MORAL, DA SE PODIGNE DRUŠTVENA SVEST I ODGOVORNOST, DA SE BOGATSTVA RAVNOMERNO RASPOREDE SVIMA, A NE DA ŠAČICA OLIGARHA KONCENTRIŠE SAV KAPITAL, SAMIM TIM I DRUŠTVENI UTICAJ I MOĆ, U SVOJIM RUKAMA. NE MORA NOVI SISTEM NUŽNO BITI KOMUNIZAM, ALI DA MORA DA IMA ONE NJEGOVE DOBRE STRANE, MORA. DAKLE, NACIONALSOCIJALIZAM.
youtube.com/watch?v=L6MuBslefto

Био си близу Ђото.

º•º
Da tačno si ga opravio sad da nam ko i prošle godine crkne tamo neđe oko avgusta! E Kazane LUCPRDO JEDNA !

pre 2 meseca

Ђото српски Нострадамус

volimo te kazane nas

Рипчина легендо. :(

Možemo ođe četovati, dok ne oprace čet.
I onako je sajt otišao u kurac

Слушај ме смедеревски мангупчићу, немој много да се правиш зајебан и да филозофираш, јер ће неко стварно пичку да ти поломи као и до сад што смо ломили таквима . То што кажеш да смо изгубили ратове и Косово само потврђује да си издајник , тако да ето ти још један аргумент . По теби је срамота бити поносан на порекло, a познато је да ако се неко стиди свог порекла , крви и земље не треба да живи јер управо ТАКВИ иду на терет држави и очекујете да вам та иста држава по којој серете све обезбеђује, а онда да побегнете одавде уместо да се борите за боље. Ја ти рекох, а ти размисли шта причаш .

Слушај ме смедеревски мангупчићу, немој много да се правиш зајебан и да филозофираш, јер ће неко стварно пичку да ти поломи као и до сад што смо ломили таквима . То што кажеш да смо изгубили ратове и Косово само потврђује да си издајник , тако да ето ти још један аргумент . По теби је срамота бити поносан на порекло а познато је да ако се неко стиди свог порекла , крви и земље не треба да живи јер управо ТАКВИ иду на терет држави и очекујете да вам та иста држава по којој серете све обезбеђује а онда да побегнете одавде уместо да се борите за боље. Ја ти рекох а ти размисли шта причаш .

ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE ČARAPE

Edit: ČARAPE

Sad ce cet trajati do 27. septembra. Ima neko drugu ponudu?