Сам свој мајстор
  • G

Кратко и јасно - шта сте сјебали када сте сами поправљали. Слике, браћо, слике, а не текстове које нико не чита.

• G

Кад сам одлучио да унапредим Вукајлију, па обрисао постере и реакције:

http://pics.imcdb.org/0is364/yugo45thumbnailgq7.8501.jpg

• b

hoce biti vraceni posteri?

• ps

Kazu od prvog

• Đoto

E, pa neka je sa srećom onda!

• Радјард Куплунг

ja se ponadao da je u pitanju neka tema gde ćemo razmenjivati iskustva i savete vezane za građevinske, molerske, tesarske, stolarske, elektro i ostale kućne i okolokućne radove

• G

На овом сајту се не окупљају креативни људи, али сам сигуран да ћеш такве савете наћи код стручњака у БИА-и. Чујем да су добили новог директора, човек је искусан у мајсторским пословима. Распитај се тамо.

• celtic

Novi direktor će obožavati državne tajne koje lako kleknu!

• velikiblek

Kako je nekad bilo dobro a sad nista nevalja.

• Paul Wolf

Kome smeta jak keramičar?

• Марко 

какав нехумор

• Paul Wolf

какав нехумор

100% si na Batinom platnom spisku

• ps

Najretardiranija logika na svetu. Ista ona kao kad kazes glupe bosanke a neka bosanka ti kaze aha sto posto te neka bosanka zajebala pa ih sad mrzis

• Carl Cox

100% si na Batinom platnom spisku

какав нехумор

• Carl Cox

Bata Đovani dos Santos inače nadimak mu je.

• Tronožac

Na vukajliji već par dana vlada neki opasan nehumor, došli oni dani u mesecu kad nagrnu neki apsurdi, bizetići i ekipa

• Млатони

Bata Đovani dos Santos iz ŠAVRANE

• Paul Wolf

Na vukajliji već par dana vlada neki opasan nehumor, došli oni dani u mesecu kad nagrnu neki apsurdi, bizetići i ekipa

A ti mi inače kidaš humor pa si pozvan da pričaš o bilo kakvom humoru?

A ovo za 100% si na Batinom spisku je zaista najretardiranija logika, u tome je i čar trolololo

• Carl Cox

Hahaha zasto me ne cudi da je iz neke selendre jebene

Koja je slicnost Bate Santosa i Zvezdana Terzica? I jedan i drugi su isli na primorje da se doskoloju xexe