sad ce neki sto nije izaso iz svoje sobe da zakljuci kako ovo u stvarnom zivotu moze da funkcionise....
sve moze da funkcionise, da ozenis kurvu i da te nikad ne prevari, da ozenis zenu 20cm visociju od tebe, moze ovo moze ono, al bogatiju od sebe, nikad nece funkcionisati...
Ako neka glupaca sad dodje i napise kako su to muski kompleksi i da ne mogu da trpe da je zensko uspesnije (a ne radi se samo dal je ona uspesnija i vise zaradjuje, nego da je iz bogate porodice recimo), jebacu joj mater u picku.
Zene su najpoganija bica kad imaju para vise od decka/muza...moze da funkcionise okej u pocetku, kasnije toliko pocne prebacivanje al si nesposoban, ja te izdrzavam, ja ovo ja ono...
znaci najdobromerniji savet likovima svim (mada sansa da neki vukajlijas navata bogatu picku su ispod 1%) je da beze glavom bez obzira ako nalete na bogatu ribu...kad tad ce poceti da prebacuje sve.
Dok je npr najnormalnije da muskarac ozeni sirotinju i da je othrani, zensko ce uvek da vam nabija na nos ove stvari
Jbt život, izdržavam petočlanu porodicu, zarađujem lepo, svaki dan maximo sladoled od 120 dinara i opet slušam "ne daješ dovoljno para" i "mogla sam da nađem nekog boljeg", pa mogu samo misliti šta bi bilo da radim u parking službi ili da prodajem duvan na pijaci ili tako nešto, a ona da je advokat, pa ne bih smeo ništa.
- l
pa jebo bi joj ja familiju.sta treba da se takmicimo ko ce vise da zaradi, i da ja manje vredim jer zaradjujem manje.pa sav bi joj nakit prodao i pare stavio na lacio.ako zakera zbog para a imamo i vise nego sto nam treba onda moraju da prorade odredjene vaspitne mere.jer covek se ne meri po bogatstvu

ne može, bila sam u vezi gde je lik imao manje para od mene i pravio je preneprijatne situacije. npr.odemo na exit on ima manje para i ja se osetim kao da nzm moram da mu uzmem pivo jer svaki put kad uzmem sebi nešto on broji koliko trošim. ako se ne priča o tome onda je vrh čim se sazna ko koliko ima menja se obostrano svest
- l
sta je bre ovo.radj kakva je to produkcija
https://www.youtube.com/watch?v=QeqPcqpTcL4 
Najbolje je kad ste slična klasa. Ekstremi nikad neće funkcionisati (bogata riba, siromašan lik pogotovo, a i ono drugo je kritično, samo što se manje manifestuje, ali da, ljudi su govna generalno).
Dok god su cifre približne nema prevelike frke (makar u slučaju da par nije puka sirotinja koja jedva preživljava, tu će se poubijati ako ni zbog čega drugog, onda zbog stresa).
Pričam o nekoj srednjoj-višoj klasi, dakle u proseku 1000-2000e po osobi (kod nas). Tu razlika od 100-200-300 evra ne pravi neku razliku.
Suštinski, na što više govana naiđeš, to će se razlike u kasti više manifestovati i to je to (pričamo o ozbiljnim vezama, ne o tome da lik tipa stevčo uzme 50e od bohora i za te pare ode da jebe studentkinju iz novog sada).
A da, ona prava sirotinja ima jezivu tendenciju da broji svaki zalogaj. Pogotovu ako se radi o muškarcima, tipa polupragmatičan lik iz okoline aleksinca dođe u beograd da studira neko rudarstvo ili tako neki kurac, živi u studentskom domu kao ker, jede pomije, i smuva se igrom slučaja sa ribom koja ima keša i ne vodi računa o tome da li će dati 200 ili 350 dinara na piće. Osuđeno je na propast. Jebeno razlike u vaspitanju, u klasi i tako dalje.
EDIT: Ona druga varijanta lakše funkcioniše (lik ima kinte, ona ne) jer se žene lakše prilagode komforu.