Prijava

Da li je moguće u ovakvoj atmosferi zadržati dostojanstvo, da li je muškarac ovde osuđen da bude otirač i prizetko i može li ikad da se izbori za titulu glave porodice, a da ga ženina(a i sopstvena) familija uzimaju za ozbiljno

coca colu ziro, hvala

sad ce neki sto nije izaso iz svoje sobe da zakljuci kako ovo u stvarnom zivotu moze da funkcionise....
sve moze da funkcionise, da ozenis kurvu i da te nikad ne prevari, da ozenis zenu 20cm visociju od tebe, moze ovo moze ono, al bogatiju od sebe, nikad nece funkcionisati...
Ako neka glupaca sad dodje i napise kako su to muski kompleksi i da ne mogu da trpe da je zensko uspesnije (a ne radi se samo dal je ona uspesnija i vise zaradjuje, nego da je iz bogate porodice recimo), jebacu joj mater u picku.
Zene su najpoganija bica kad imaju para vise od decka/muza...moze da funkcionise okej u pocetku, kasnije toliko pocne prebacivanje al si nesposoban, ja te izdrzavam, ja ovo ja ono...
znaci najdobromerniji savet likovima svim (mada sansa da neki vukajlijas navata bogatu picku su ispod 1%) je da beze glavom bez obzira ako nalete na bogatu ribu...kad tad ce poceti da prebacuje sve.
Dok je npr najnormalnije da muskarac ozeni sirotinju i da je othrani, zensko ce uvek da vam nabija na nos ove stvari

Džej Ar Smit tu vadi situaciju

Realno, zene su picke. Ako je ona iz bogate porodice, sto sam ja kriv ako sam vredan i zaradjujem najvise sto mogu, a nisam iz aristokratske porodice

Jbt život, izdržavam petočlanu porodicu, zarađujem lepo, svaki dan maximo sladoled od 120 dinara i opet slušam "ne daješ dovoljno para" i "mogla sam da nađem nekog boljeg", pa mogu samo misliti šta bi bilo da radim u parking službi ili da prodajem duvan na pijaci ili tako nešto, a ona da je advokat, pa ne bih smeo ništa.

ovaj forum prerastao u superžena odeljak xd

nije da imam nešto protiv, često volim pročitati te ispovesti o muško-ženskim odnosima, da se ne lažemo sad xd

to da se slažem sa pezosom, ne moram ni napominjati

Čim sam se oženio, rekoh joj: Čim naiđe bolja, ti letiš. Od tog momenta se umirila, prestale su sve nebuloze, lajanja i kritike.

Čim sam se oženio, rekoh joj: Čim naiđe bolja, ti letiš.
Ostavila me i zaposlila se kao stjuardesa.

Powered by celtic

Ja mislim da u ovom svetu postoje žene kojima je bitno bogatstvo ali duhovno pre svega.

Rojken

Ja mislim da u ovom svetu postoje žene kojima je bitno bogatstvo ali duhovno pre svega.

Srednjoskolka iz Plava likes this

pa jebo bi joj ja familiju.sta treba da se takmicimo ko ce vise da zaradi, i da ja manje vredim jer zaradjujem manje.pa sav bi joj nakit prodao i pare stavio na lacio.ako zakera zbog para a imamo i vise nego sto nam treba onda moraju da prorade odredjene vaspitne mere.jer covek se ne meri po bogatstvu

ne može, bila sam u vezi gde je lik imao manje para od mene i pravio je preneprijatne situacije. npr.odemo na exit on ima manje para i ja se osetim kao da nzm moram da mu uzmem pivo jer svaki put kad uzmem sebi nešto on broji koliko trošim. ako se ne priča o tome onda je vrh čim se sazna ko koliko ima menja se obostrano svest

Ova tema je za ljude opterećene materijalnim stvarima i koji ne čitaju poeziju.

Najbolje je kad ste slična klasa. Ekstremi nikad neće funkcionisati (bogata riba, siromašan lik pogotovo, a i ono drugo je kritično, samo što se manje manifestuje, ali da, ljudi su govna generalno).

Dok god su cifre približne nema prevelike frke (makar u slučaju da par nije puka sirotinja koja jedva preživljava, tu će se poubijati ako ni zbog čega drugog, onda zbog stresa).

Pričam o nekoj srednjoj-višoj klasi, dakle u proseku 1000-2000e po osobi (kod nas). Tu razlika od 100-200-300 evra ne pravi neku razliku.

Suštinski, na što više govana naiđeš, to će se razlike u kasti više manifestovati i to je to (pričamo o ozbiljnim vezama, ne o tome da lik tipa stevčo uzme 50e od bohora i za te pare ode da jebe studentkinju iz novog sada).

A da, ona prava sirotinja ima jezivu tendenciju da broji svaki zalogaj. Pogotovu ako se radi o muškarcima, tipa polupragmatičan lik iz okoline aleksinca dođe u beograd da studira neko rudarstvo ili tako neki kurac, živi u studentskom domu kao ker, jede pomije, i smuva se igrom slučaja sa ribom koja ima keša i ne vodi računa o tome da li će dati 200 ili 350 dinara na piće. Osuđeno je na propast. Jebeno razlike u vaspitanju, u klasi i tako dalje.

EDIT: Ona druga varijanta lakše funkcioniše (lik ima kinte, ona ne) jer se žene lakše prilagode komforu.