Ana Brnabić premijer
  • dr .Vuk

Zašto baš ona? Blic je lobirao za nju. Zašto se Dačić nije kandidovao, a nije dobio ni premijersko mesto? sumnjivo...

• b

Zato što je lezbejka i zato što ne sme biti kraja poniženju ovog naroda (koga svakako treba jebati). Zato što je kurir vodio kampanju koja će volšebno stati koliko za dva-tri dana, zato što pišaju po crkvi, po tradicionalnoj srpskoj porodici.

• dr .Vuk

Ma da ona je kao ženska gej verzija Mirka Cvetkovića

• Sanitarni čvor

inace,da je neki derpe u pitanju, bilo bi pedrcino,crkni mamu ti jebem.patrijarh bi krstom mahao da unisti sotoninog slugu.ovako je sve ok.svi imaju prava na svoju seksualnost.
    ako sada nismo dokazali da smo urbani i evropejci,onda nikad necemo.em je lezbo em je verovatno i hrvatica.

• Đoto

Hahahhahahaahahhaha SRBI PEDERI ahahahhahahahhaa

• b

Radikal i fašista predlaže hrvatsku pederku za premijera Srbije, o Srbijo zemljo čuda

• dr .Vuk

Realno, boli me s kim se jebe, samo da je dobra političarka što ova očigledno nije.

• александаркг

Palma se šlogirao, kad se oporavi kolje po zoološkom vrtu iz odmazde.

• dr .Vuk

Palma se šlogirao, kad se oporavi kolje po zoološkom vrtu iz odmazde.

lol

• velikiblek

Upalio sad tv naleteo na njega. Sizofren je previse u ovim izjavama nisam vise siguran da li je samo govno politicarsko klasicno ili je stvarno umno oboleo.

• b

Kako mi je drago zbog socijalista jebenih, kako pišaju po njima jebeno nije im dobro, predlaže pederku umesto Dačića ahahahahah

• dobri nar

zato što evropska unija lgbt ana brnabić sns

• dobri nar

prajd prajd prajd

• celtic

Hoće li ana.rs dobiti novo značenje?

• dr .Vuk

ana.rs prečica do vladinog sajta

• celtic

Ili je samo put popločan dobrim namjerama

• Sanitarni čvor

sta ce rezi raznorazni borci za srbstvo i kosovo.em nije hriscanski,em je njen deda klao srbe u svim ratovima.

• dr .Vuk

predsednik peder
    lezbejka premijer

• Zhajk

a bila kvota 9.
    šteta
    žajk budalo, a rekao mi je drug da će ona biti još pre nego što je alek postao kralj

• Ledeni

IMA PIČKU SRBI JOJ TO NEĆE OPROSTITI