Prijava

Jednom kad ne bude mogao da vam se dize ana ce i tada moci da veze svoj roze dildo oko pojasa i da guzi bez problema.

Ja sad, kad gledam ove slike ne mogu da se otmem utisku da je Ana isla u moju osnovnu i zvala se Slavko.

Da li vas Vucic jebe? Jebe vas, uopste se ne postavlja pitanje.
Ali, da li ste mogli gore da prođete? O, da.
http://www.capital.ba/wp-content/uploads/2016/07/zeljka-cvijanovic.jpg

Jbt, opet Ana Brrrr ima bolji nastup no ova naša teslićka štrumfeta

Mene samo zanima di je Maestro sa onom njegovom SNS je anti SJW pricom, da se nije obesilo negde bozemeprosti...

P.S. I dalje mislim da Bosnu treba ograditi bodljikavom zicom i bombardovati konstantno. To je preocigledno i iz ovog klipa.

Hahaha, novinar postavi pitanje, a ovaj kaze sto tebe bas to toliko zanima, hahah, jebeni bosanci

Najjace je sto mu se novinar jos pravda kao "pa eto zanimljivo je..." haha

Gledaj gore opozicije što drvlje i kamenje na Željku. Sramota...

Alo rođaci, SNSD <3 <3 <3

ahhahahaha liberaši ne davimo beograd mindfuckovani, 4 meseca se spramaju da isprozivaju sns za izbor premijera, a sad ne znaju da li da li da podrže ili ne, svetski mediji u šoku kako to da primitivni Srbi imaju prvu gej premijerku, Vučič jebe na više nivoa

SNSD - srpska napredna stranka dodikova

Jbg Dodik nije stigo ni da ispljune Tadicevo govance pre nego sto je zavuko jezik Vucicu u rc.

Al jeste zabavno gledati Srbe kako pene sto im je lezbaca, aj to i nekako, al i Hrvatica premijer.
Da mi je neko prico da ce mi ovolko zabave Pickousti prirediti ne bi mu verovao.

E al lepo je zadao sah mat svima, da je metnuo pedera hrvata vec bi bile pune ulice ko petog oktobra ovako stavio lezbacu svi cute jer srbi vole lezbejke koliko god ogavne bile. A i ovi ds cute jer jbg kako oni da se pobune protiv lgbt pa jos i nacionalne manjine to im je bila okosnica glasackog tela

jel ima uopšte neki peder hrvat u snsu?

Sad sve nešto gledam gde su svi oni silni Obrazovci, 1389, Krv i čast, Nacionalni stroj i ostali što su ranije skakali za svaku sitnicu a sada kada ti postave ustaškinju lezbaču za premijera niko od njih da pisne, isparili skroz. Oni zavetnici su bar nešto galamili oko one šiptarske priredbe a ovi se svi posakrivali, bukvalno ih nema nigde. A i navijači jbt, pa i Crkva svi ćute ko zaliveni. Nekako mi je neverovatno da baš svi imaju dil sa Vučićem da ne prave sranja kako bi nas eto hvalili neke lgbt glavešine iz Norveške. Mada su tu realno i Rusi dosta krivi što nas jebe ko stigne, niko neće da se cima za džabe. Ovi Rusi i dalje misle da smo svi u fazonu aaaaa majka Rusija jebaćemo im svima mater Tarmi Rićmi a ovamo daš nam 20k mesečno raširićemo otvore koje nismo znali da imamo. Ne preostaje nam ništo drugo nego da popravoslavimo sve one crnce, Arape i Kineze kad počnu da nam ih istovaruju, da bar tu uvalimo kurčinu EU. Pa neka crknu od muke kada nam oni postanu srbende najveće i preporode nam zemlju (pošto ćemo ih držati u robovlasničkom odnosu) dok na zapadu kolju, ubijaju i siluju. Prevešćemo ih na našu stranu prasetinom, rakijom i tradicijom pljuvanja po svim sportistima čim nisu u nečemu najbolji, neće moći tome da se odupru. Pa kada nas bude jedno 50 miliona, doduše 49 od toga niža rasa videćemo ko će se zadnji smejati.

Sad sve nešto gledam gde su svi oni silni Obrazovci, 1389, Krv i čast, Nacionalni stroj i ostali što su ranije skakali za svaku sitnicu a sada kada ti postave ustaškinju lezbaču za premijera niko od njih da pisne, isparili skroz.

А где да писну? На РТС-у? На Пинку? На Б92 и Н1? У Блицу? У Куриру? У Информеру?
Где ће прозападни медији да пусте изјаве неког ко је против ЕУ и НАТО-а?
Буне се се сви: од Горана Давидовића, преко Младена Обрадовића, па преко Заветника, буне се радикали, буне се Двери, буни се ДСС, буни се Стаматовић, али све преко Твитера и Фејсбука.
Буне се они данима уназад на Интернету, али обична марва још увек зна само Вучићев Информер, Пинк и РТС, као и амерички У92 и ЦНН1.

onom malom psihjopati obradovicu bi slatko lupio 2-3 samara i pritom bi mu slomio 3 zuba
brnabicka jeste degenericna poput marije serifovic ali zasto zbog toga da ne bude pogodna za mesto premijera, ako je samo to u pitanju.ne mogu da verujem da su ljudima prihvatljiviji palma i dacic dva proverena gmaza koji su u politici iz jednog jedinog razloga-da zive na visokoj nozi

Па они су наши гмазови, ова је страни гмаз. Бирајмо домаће.