Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://image.prntscr.com/image/J_gRA3y7TBO_GS0pHeJhaA.png
Više sam ispita položio na foru ''učim samo parna pitanja'' nego ti u životu.
Više sam dvolitarki koka-kole na eks popio na foru ''ne gutaš nego samo sipaš direktno u jednjak'' nego ti u životu.
Više sam puta upalio jugo na minus deset bez sauha, nego ti u životu.
Više sam puta zbario ribu na foru ''imam terminalni stadijum leukemije'' nego ti u životu.
Samo za ozbiljne jebače.
Veoma popularna:
Mene iskreno zanima kako jebeš uz pomoć Bergmana, oni filmovi čemer jebote, aj da je rekao Ves Anderson, lepe šarene boje, smešnjikavo a opet umetnički
Mene iskreno zanima kako jebeš.
vise sam puta jebao nego sto si ti imao leba u crevu
Solidan pokusaj ozivljavanja ŠIZENJA od strane starog vuka(jlijasa) zapate
Aj banujte ovu neduhovitu tarzansku budalu.
zašto si nervozan
Lol brate ala si propao.
uključujem se u temu malo kasnije
vise sam spida posmrkao vagres crevom nego ti u zivotu
Više sam puta drkao kurac nego što si ti jebao.
Jel sam dobro reko?
uključujem se u temu malo kasnije
Poštovani gospodine Radjard Kuplung,
da li pišete jedan poduži post?
Pa brate ti da znaš kroz šta sam ja sve u životu prošao, čega sam se ja sve nagledao, ne bi ti to tako sa mnom eeeeee brate eeeeeeee
više sam vozio u rikverc nego ti normalno
Hah, mene da banuju, Ćilmice, pa ja koliko sam stekao uticaja na vukajliji ti nisi za ceo život.
Uticajni vukajlijaš, eto ti ga sad.
više sam popio kvalitetnog svetlog piva od jantarskog slada nego što je džela sperme izgrgotala
više sam puta jebo nego što su rasnog nazvali daunovcem