Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Šta se dešava sa EXODUS-om? Pola stvari ne radi...
Ko je Kodi?
Ja sam Kodi - pravi zaljubljenik u uštede. Otkri ću vam kako sam to postao i šta to znači za mene, ali i za vas! Pratite me i držite se mojih saveta i preporuka pa ćemo zajedno štedeti i pri tom se dobro zabaviti!
Šta je Uštedologija?
Od malih nogu sam brusio svoj prirodni talent za brojeve i računanje, voleo sam matematiku i na takmičenjima osvajao nagrade. Zarađene novčiće nisam odmah trošio, nego sam štedeo i računao kako mogu najbolje da ih iskoristim. Naviku štednje i mudrog baratanja novcem zadržao sam i kasnije, a osmislio sam i način kako još da je poboljšam - stvorio sam novu nauku koju zovem Uštedologija!
Uštedologija vam pomaže da otkrijete kako da uštedite na svakom koraku – i to ne samo u trgovini, već u svakom delu života!
KODI U IDEJI IMA VIŠE AKCIJE NEGO U FILMOVIMA
Mislim da je to pravo pitanje za ovu temu.