Kada se najviše pevalo/pisalo o ljubavi

1. Ćao ljudi.
    Pre neki dan sam uzeo da slušam kasete koje su imali moji roditelji i to evergreen muziku.
    Nisam mogao da verujem koliko je ono dobro zvučalo i koliko je više bilo ljubavi u pesmama nego što je to danas. Danas je čini mi se ova muzika koju svi slušaju, govori samo o seksu i "bičarkama" a i travi. Mislim na na tipove poput Wiff Khalife i sličnih.
    Ne kažem da je loša, ali u pesmama kao da niko više ni ne mari za ljubav i nežnost između dvoje ljudi.

Razmišljam ako su te 60-te bile toliko dobre što se tiče muzike, da li je bilo još nekih epoha u muziki gde se još više pevalo o ljubavi i radosti?

Pozdrav.

2. jebem ti ja mater u picku

3. ovo je dupli nalog sasvimnebitne

4. Dook sviraaa radiooo sta bih ti radiooo nanana:))

Ajmo lajk ko se seca starih dobrih dana :)

5. Ne znam bas za sezdesete, ali osamdesete su zakon. Cesto slusam
    Crvenu jabuku, Bijelo dugme i sjetim se preljepih veceri u Kaknju.

6. brrrrrrrrrrrruuuu

7. Wiff Khalife i sličnih

Wiff Khalife

Jebeni Keni iz Saut parka dosao na vukajliju.

8. Zar nije Mia Khalifa? Ne znam možda grešim, pošto nisam siguran da ona ima ikakve veze s pevanjem i pisanjem. S ljubavlju, pa možda ;-)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.