Zadruga Tv Pink

1. Jel ovo slušate tamo po džamijama
    jeri
    čuješ li šta te pitam odgovorimi

2. Necko Juhic
    2 years ago
    naj bolji foshpil nema dalje a I pjesma

3. smesnije je sto se zoves goran i jos si stavio to za nik ЛОЛ

4. колко је вештица луда већ два пута да знам је обезбеђење реаговало због насиља.

5. колико је луда леџит

Курац мој луда. Само класична сељанчура. Овде ју је лик изјебао као козу. Она усиљено глуми кучку, а види се да је ограничена као тераса.

6. Klasični srpski drugoligaš u svetu starleta.

7. Ovaj lik ne bi izjebao ni naguzenu pijanu ovcu. Prvo sto je lik veca pickica od nje, ponasao se kao devojcica sesti razred do momenta TEBRA TO MI MAJCA OD STRICA :((( kad je trebao ovaj sekjuriti da mu zadene samarcinu

A ona jeste klasicna seljancura i vona bi vamp sam ali i krimi picka iz huda jbg doselila se na nbg pa izvalila tetovaze i silikon

Sve u svemu jedu mi se govna od oboje

8. Pa to, ali ovde je ona bas kancercina koja koristi to sto je zensko pa kao nece da je zalepi lik.

U sustini, Stanija je za ovu liga sampiona.

9. A i sta ocekujes od robe koja je sebi dala ime Vestica, i lika koji sebe zove Đekson? Poenta je da je ovde ona ispala ljanka sa histerijom.

10. jel zna bre neko zašto i kako je anđela veštica ovolika :/

11. Ne znam zasto se popularno veruje da rijalitije gledaju nepismeni seljaci od 50+ godina, kad i vukajlijaska elita gleda i prati ova sranja

12. Kako mozes da je poredis sa stanijom uopste brt jesi lud

13. Haha pa tehnicki samo da pokazem raliku.

Pa jbg, kao sto rekoh, srpska zona vs liga sampiona odnos negde. Tesko da se to moze smatrati istim sportom, al ajd.

14. Majku mu jebem al je napravio ovo imanje sto su tamo kao grad jebeni besno nema sta.

E a kolika je vestica hahaha pekinezer jebeni

15. хахаха зашто мићо урла овако на профову бабу

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.