Prijava

https://youtu.be/RwhdFCmBPco
Ovjde imamo reklamu za Seven Dejs, proizvod koji je soldina zamjena za mali doručak/užinu. Producenti su prošle godine došli na ideju da iskoriste trenutnu klimu i uključe košarkaše u svoju kampanju. Hrabra, ali ne i nemoguća misija. Video počinje odvažnim "Say ooh la la ran tan tan", a fokusira se na košarkaše na čiji (krajnje neobičan) trening upada mladić sa pomentutim proizvodom. On otvara svoj 7Days, što aktivira istančano čulo sluha košarkaša. Ovdje je početak kraja: sa prevelikom samopouzdanošću, na pitanje Šarampopolosa "What have you got there kid" odgovara sa kurčevitim "7Days croissant". E sad, u produženoj verziji, momče izlaže tri argumenta hvale o svom kroasanu.
1. "Mogu da ga jedem u koje god doba dana da želim." Većina pakovanih proizvoda se ne kvari za manje od ~6 mjeseci.
2. "Ispunjeno je čokoladnim kremom" ok.
3. Niko ga nije dirao osim mene" Šta nama to zapravo govori? Da li ovo predstavlja neki napredak u 7Days industriji? Da li su ljudi prije pipkali njihove proizvode kao hleb u prodavnici?Loš argument.
U kraćoj verziji dobijamo razočaravajuće "Cool!" od španskog predstavnika Navara. Nakon ovoga, igrači se potpisuju na loptu i nude je omladincu u zamjenu za predstavljeni delikates. Ovdje se stvara logistički problem: Kako bi ovo bilo podijeljeno među igračima, s obzirom da vidimo samo jedan kroasan? Da li bi bio ravnopravno podijeljen, na osnovu toga kome najviše treba ili ko ga najviše zaslužuje? Još neodgovorenih pitanja. Reklama se završava time što mladić senzualno gleda Navara u oči dok uzima prvi zalogaj svoje užine, donekle očekivan kraj.
Konačna ocjena: 5.5/10

kompozicija scena i fotografija jedva prelaznu ocenu od mene dobija, gluma pomalo suplja, plot-twist ocekivan... sve u svemu prosek od reklame, ne preporucujem
EDIT: soundtrek moze da prodje, tu ide jedna osmica

бољи је севн дејс са словеначким хмељом...

баш одлична си дебилчина остр

hohohoh pa ne znam baš da je to dobra reklama ali voleo bih da jebem irinu šajk

Userava kolko je duhovit. Ocekujem da sledeca tema bude zdravko herbiko

Мали у мом случају може на ону тему ког глумца би тукли.

Ovaj mali je Luka Dončić (šalim se)

Za Zdravko Herbiko bi možda bila recenzija da nije baš dosadna reklama

Ima li neko link za onu reklamu gdje mali Ciganin pita učiteljicu da naoštri olovku, pa ga ona pusti, pa on naoštri i plače dok je oštri, vrati se u klupu i drug mu bacu pet? Rado bih to ocijenio, ne znam gdje da je nađem doduše