U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
а прајват рајан реме?
nije vama lako
mislio sam da se razumete u kvalitet filmova i suštinu onog što gledate
Ne volim Rajana nešto posebno, tj. dobar je, ali mi je za klasu ispod navedenih. Jbg.
Jesu komendije ali jebi ga moraš ih i top 5
Nož tu je negde isto
е, трећи филм у ових топ3 би ми био хадерсфилд или андерграунд. али баш оно на трећој позицији, нису они близу професионалцу и лслг
A pošto vidim da sam nabrojao osam ratnih, ajd' da dodamo Kočiju do Beča, češki i Breaker Morant, australijski. Oba šiju u svetu ratnih.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa reme smarac jebem ti sve
Iskopaj mi oci
е јесте нож ту негде при врху али јбг КЊИГА ЈЕ ИПАК БОЉА хаха
документарац СВЕТ КОЈИ НЕСТАЈЕ у топ 10 наших ЛА ГА НО
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BA_%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%85_%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%85_%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0
ево неке листе па има филмова од деведесетих наовамо коме треба да се присети и реши, таман без "отписаних" филмова само не знам шљака ли линк, изгледа одвратно
молим вас само аргументовано, не тражимо шалу.
Zato što i nije neki bogzna rat u pitanju
Hadersfild je jednako Glogovac tj njegova najbolja uloga ikada pokidao je
Andergraund dosta bolji je od Hadersfilda
хахахахах главни брате де си
E a sto smaraju ove ribe sa matorim fazonima tipa ne odgovara 5min na poruku a zna i sama da ce doci najbolje obucena zeljna ljubavi
Svet koji nestaje jebeno jahahah
200 k dinara budzet filma sad videh haha
глоговац само хадерсфилд и клопку да је снимио могао је да лагано окачи лице о клин
хех, капирате, као лице да окачи јер је глумац
ето да и клопка у топ10 филмова домаћих глат
Lepa sela su jebena suština građanskog rata i to nema nijedan drugi film, a imala je Ju kinematografija finih momenata iskreno. Mada jebem li ga, Sela su mi najkarakterističniji film, baš zbog toga.
Bikača