Bol

1. Da ti pomognem i zatvorim temu, to se zove Dunning-Krugerov efekat

2. jednostavno tu da nam pomogne da se lakše izborimo sa našom Jungianskom senkom, našim dnevnim nedaćama, kulturnim trovanjem od kojega se detoksikujemo. Ne želim nikome da nanesem bol, a želim svakoga da otarasim istog, zato vas sve molim da što manje slanih i neslanih šala ubacujete u ovo štivo i da se sa potpunom iskrenošću ubacite u razgovor više intelektualne prirode, te tako pomognete sebi i drugima.
    smatram da sam trenutno na toliko višem nivou od ljudi sa kojima stupam u opštenje (koje god prirode) da mi je jednostavno muka od traženja neke osobe u mom životu koja me može razumeti i izlečiti od samog sebe

http://replygif.net/i/1226.gif

Triforce-srednja masinska,vrlo dobar uspeh

3. Jedan moj poznanik je isto ovako pricao i pisao mesec dana pre nego sto je poludeo.

4. Šta vas trenutno boli?

zato vas sve molim da što manje slanih i neslanih šala ubacujete u ovo štivo i da se sa potpunom iskrenošću ubacite u razgovor više intelektualne prirode

trenutno me boli ovaj moj neslan kurac iskrenoo XD

5. smatram da sam trenutno na toliko višem nivou od ljudi sa kojima stupam u opštenje

đoto - dobro podneti ovo neće

6. Pa rekao je čovek "ljudi" ja tu sebe nigde ne vidim XD

7. Večeras u toku 52. super bowl-a pola jebenih minuta reklama se naplaćuje 7,7 miliona dolara, a vas ovde kao nešto boli?

8. 5 miliona je 30 sekundi

9. Skočimiš
    5 miliona je 30 sekundi

Bilo prošle godine, ove kažu najmanje toliko, a smatra se da će ići i do 7,7

10. Hi,imam neka pitanja.sinoc mi je dosla jedna devojka i ja sam je razvalio.sedeli smo kod mene,pricali,pili kafu i posle pola sata krenuli sa sexualnim aktivnostima.ja sam je mazio po vagini dok nije ovlazila i kasnije sam se pokajao zbog te radnje i uplasio.prsti su mi bili vlazni od njene vagine a ja sam uzeo da otvorim kondom zubima i mislim da sam dohvatio jezikom svoj prst koji je bio vlazan.na taj nacin mogao sam da unesem ko zna kakvu bolest u sebe.mucim se sa otvaranjem kondoma,uvek ih otvaram zubima a sinoc sam jezikom dohvatio svoj prst na kome su bili njeni sokovi i naravno te neke cestice su mi bile u ustima i sigurno sam ih progutao sa pljuvackom.da li bolesti mogu da se prenose oralnim sexom

11. Samopotapam
    Hi,imam neka pitanja.sinoc mi je dosla jedna devojka i ja sam je razvalio.sedeli smo kod mene,pricali,pili kafu i posle pola sata krenuli sa sexualnim aktivnostima.ja sam je mazio po vagini dok nije ovlazila i kasnije sam se pokajao zbog te radnje i uplasio.prsti su mi bili vlazni od njene vagine a ja sam uzeo da otvorim kondom zubima i mislim da sam dohvatio jezikom svoj prst koji je bio vlazan.na taj nacin mogao sam da unesem ko zna kakvu bolest u sebe.mucim se sa otvaranjem kondoma,uvek ih otvaram zubima a sinoc sam jezikom dohvatio svoj prst na kome su bili njeni sokovi i naravno te neke cestice su mi bile u ustima i sigurno sam ih progutao sa pljuvackom.da li bolesti mogu da se prenose oralnim sexom

Odgovor za tvoj problem leži u tvom nadimku na vukajlija.com

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.