Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
hej krompir, koliko je visok frenki? treba mi da mogu da se uporedim onda sa natasom mrdjom
Tu negde između oko 175, maks 180 mada sumnjam da ima toliko, znači nešto između jbg
Nema 180, približno moje visine, možda cm, dva niži, a ja sam 178, tako nešto.
Ja 179, a imam osećaj da je niži od mene malo, tako da je tu negde onda.
Kako je bilo na fontani krompire?
Gledao sam neke storije, prijela su mi se govna.
Popio dva piva oko podneva dok je još bilo prazno i otišo toplom domu svome nakon toga, tako da ne znam dalje kako bilo je :'(
Mnogo mi se dopada ovaj kuco beli.
Ovaj retard kad je video da ne može da zavalja jebene dukseve sa svojim kerom, uzeo da valja kučiće
https://www.instagram.com/p/BhMw0NvBeRW
ćićo jevrej jebeni
^koji ochaj
ahaha ja sam ovako po snimcima mislio da je 185-6, jos u jednom klipu drzi loptu za basket u jednoj shaci
pa kolka je onda mrdja jbt, 152??
Ako je Frenki 178 koliko je onda onaj mali celavi :/ ni crnogorac nema vise od 180 u tom slucaju. Izgleda da su svi nizi za 5 cm nego sto sam ja mislio
https://www.youtube.com/watch?v=HnjjYJ5pu_Q
E moj Zapata, ko je tebe jebao...
jebo vas frenki, ovaj njegov glas mi bukvalno lupa po potiljku, kako vam to moze biti sehxi??
Јесте ли ви толико јебено залудни да процењујете колико су Тарзани високи?
samo niskim ljudima smeta kad se spominje necija visina...
i mnogo trivijalnijim stvarima se ljudi ovde bave, al cim se spomene visina dodje neko ko je ispod 180 da zaustavi pricu
E, aj nemojte više, koji vam je kurac!
Пезосе, овде високим Вукајлијашима сметају ниски Тарзани јер један од тих ниских напумапо високу Мрђу, а она је изгледа велика и непреболна љубав неких Вукајлијаша.
Kakvi retardi hahaha
I to onaj najgori tip koji siluje muzevnost kako bih voleo da zapravo ode kod nekog oca sa brkovima i da krene da se krevelji da mu podeli par bekhend slajsova po faci debilskoj
nisam te sad najbolje razumeo fendere...a mrdja nije visoka, tipa 142 maksimum