е видим помињете нушића, шта је ту смешно јбт, можда је било смешно у 18ом веку, мада и ја сам слабо читао то па ајде дајте ми неки његов репрезентативни скеч да се и ја насмејем
Ovo što kaže marko Nušić nije ha ha smiješan, što je sasvim ok
Pisao je dok se za to pisanje išlo u tamnicu sa zmijama ljutim i zato je poseban a ne zato što su mu tekstovi urnebesni
Danas je frenki bio s nekim tipom na fontani za dan studenata kao pa su fotkali nešta, vrv za neki novi dnevnjak skeč ili nešto slično ugl videh lika da bleji tu okolo, nemam drugih pikanterija :'(
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Misli da si trebao da juriš za mlađim od 15 xd jer kao sveštena lica su pedofili keke
Ps, pvt
Tri braka bečmenlije》tri krune bohorove
Da li je realno da tebe ovo zapatinjo toliko tišti da si morao na vukajliji temu da otvaraš i da sa ovom stokom sitnog zuba svoje jade dijeliš
Nemoj tako, dobri su to momci
Čast pojedincima
мој чукундеда се женио пет пута, пети пут првом женом
Čukundyeahda.
Čukundžedaj
Pa shvatio covek da se zajebao xd
е видим помињете нушића, шта је ту смешно јбт, можда је било смешно у 18ом веку, мада и ја сам слабо читао то па ајде дајте ми неки његов репрезентативни скеч да се и ја насмејем
Ovo što kaže marko Nušić nije ha ha smiješan, što je sasvim ok
Pisao je dok se za to pisanje išlo u tamnicu sa zmijama ljutim i zato je poseban a ne zato što su mu tekstovi urnebesni
ма да лик је марко видојковић од пре двеста година и притом цинцар
ovo povređuje moja osjećanja, treba mi safe space.
sto si trigerovan, ti si bugarin valjda?
Pa cincar tehnički 1/4,ali za komične potrebe bugarin.
Danas je frenki bio s nekim tipom na fontani za dan studenata kao pa su fotkali nešta, vrv za neki novi dnevnjak skeč ili nešto slično ugl videh lika da bleji tu okolo, nemam drugih pikanterija :'(
Trebao si viknuti
VRATI ZAPATI PARE PICKO
Pobiješ govna i gotova stvar.
Nego jel ima neko ovih metaka na zajam, vratiću keve mi?
Elek je pizda jesam vam rekao to
Znaju oni to i bez tebe lolo