Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ahah, zvali te da im brojiš ljude u pozorištu, oplakah. čak i da je hiperbolisano, kakav mix žalosti i smijeha
Pa nisu, umro je '60ih, ipak vam se najebo majke bugarske i ugazio sa bratijom srpskom
jako je ruzno biti autosovinist
jel ovo blek https://youtu.be/4dPKv2-BOgU?t=77 ?? 1.17
Da
Bole te kurac bratić. Ti znaš da si čist.
Pusti govna, teraj dalje za svoj ćar nešto. Valjda više voliš sebe od šake proizvoda incesta.
Kad vam je loše samo se sjetite da se onaj Maestro budalasti uvalio u dugove zbog kriptovalute jebene alo next level shit kids.
ahaha kakav me je transfer oblio ne sem da pustim snimak, na samu scenu.. inacen ikad nisam gotivio taj stereoptipski humor koji fura dnevnjak itd , ustvari ejsam, ali davno
"Novi Star Wars, užasan je i svaki sledeći će biti još gori!"
2016.
Dobro, ako ništa drugo tu su uboli...
Joj sećam se arielovog teksta o migrantima, ladan me znoj oblio od transfera, nešto u fazonu ćerka mu je bolesna ima temperaturu, on čita vesti na netu, obično čita gardijan ili tako nešto ali tad je čitao b92 i video da u nekoj zapizdini narod protestuje protiv migranata i onda on zamišlja kako je tamo i objašnjava im da treba da budu gostoljubivi prema migrantima i u njegovoj mašti taj narod tamo zna značenje neke pametne reči koju on koristi hahaha kako ima bogat vokabular a ti seljaci nemaju hahaha evo i sad me ladan znoj dok se prisećam tog proliva.
Ја мислим да би Чика Буља имао мању трему и природнији говор тијела од Блек Хола.
Meni se sve više čini da je Zapata izduvao za neku jaču kintu od firme, a verovatno i za ulogu ili makar procenat od Dnevnjaka, pisanje scenarija za isti šta god, pa sad pokušava da im se nekako osveti, mada im realno ne može ništa, još i rizikuje gepekovanje ako ovi malo ojačaju finansijski i poznanstvima. Čuvaj se bugare, šta drugo da ti kažem. Srećno!
kakvo je govno znala da izbaci tarzanija, krindžžž
kolike su pare uzeli od pinka za onu krindz zurku?
Подвио тарзан бугарин реп и сад нам овдје ламентује о судбини клетој како се сурово поиграла са нечиме у чује је темеље уградио 6 година свог живота. А у ствари га пуца сујета што га клика није укључила у пројекат Дневњака који је опет неким чудом васкрсао. Да си и ти био у Нс као и остатак, био би исти ако не и гори него персоне које вечерас провлачиш кроз блато.
Sve su to ista govna uglavnom, to je prica , nikada nisu bili dojaja likovi
?????
sere mitke
Pa ima prejadnih glava u dnevnjak ekipi, tj. meni je velika vecina prejadna, al to nije nesto sto nismo znali.
Crnogorstina je najvise izmuzla tarzanija pricu, i cico isto, frenkija su u stvari zajebali ovi kao sto je on sjebao vas, samo petoduplo, jer kapiram da su dobili do jaja ugovore za blamazu sa kocenjem.
mitke bosancino izvini se coveku sad odma