Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Imam informaciju preko prijatelja koji je igrom slučaja deo Pinkove pravne službe, da im je ugovorom ponuđen kolektivni smeštaj, dva topla obroka i 250€ mesečne plate, fiksno. Svi oberučke prihvatili ko jagnje gladni vuci, e moja kalakurcijo soroševska

2. Najjača stvar što je ćićo uspeo da i od kera svog namesti brend, vidim oće neke dukseve sa slikom kera da prodaje, lol dokle ide gramzivost

3. bobe roče dobro sroče-no

4. Elementarne stvari su u pitanju inače

5. ko je pisao one statuse kao izadjite na izbor nemoj da ste lenji moramo skinuti pickoustog itd

6. Mene zanima ko je odgovoran za ovaj imbecilizam bibliskih razmera:

http://www.tarzanija.com/strip-stamenko-i-mlohavko/

Kako bi se dotični u interesu opstanka civilizacije zatuko kamenom i bacio u obližnji bunar.

7. Ko je oterao pivokosu?

8. Novi Sad i Pink jedu svoju decu

9. a ne znam šta ste očekivali od novosađana osim da postanu politički korektni mislim u suštini novosađani su nastali kada je beogradska LDP elita iz kruga dvojke hranila sašu jankovića svojim govnima pa je onda sale u svom stomaku preradio ta govna i na kraju isro svoje govno e to su novosađani

jebeno ne veruj narodu koji ne zapržuje meso pre nego što ga napuni u sarme nego tako sirovo ga nabuta pa ga kuva jebeno odvratno treba ga zapaliti

novi sad naravno ko je lud da pali sarme lol

10. tema je pregej i pičkasta, posipanje pepelom, kao stvorio sam ih boli me tuki za popularnost al ipak nije tako, ipak mi ne puca za sve to. trebalo je ranije sve to razjebati. ipak mrzim dnevnjak i tarzanija je kurac tako da +1 i podrška

EDIT: alergican sam kad neko izduva samo zato sto nije bio nadobudan, pun sebe, egoistican i sto nije hteo/mogao da se uvlaci nekome u rektum zarad bilo cega. a takvi koji su sve to radili, za njih se kaze uspeli su i drze kafic u ns. ko ih jebe, govna su, tako i izgledaju preko klipova

11. novosađani su nastali kada je beogradska LDP elita iz kruga dvojke hranila sašu jankovića svojim govnima pa je onda sale u svom stomaku preradio ta govna i na kraju isro svoje govno e to su novosađani

+153829 loool kolko realno. Pazi koko je sve jadno kad se ona zombijana preselila u ns da odatle truje narod crtežima i naplaćuje za to masnu lovu

12. ovo sto zapata radi je fazon davanje nadimka samom sebi ahah nikad nije prolazilo

13. mislio sam da je zapata gotivniji lik a ova tema je tako transfercina jebeno ahhahah i dobija podrsku kiselih vukajlijaskih glavica pa kako da vas ne useravam kad toliko zracite sranje energijom

14. hahaha vidi tebra pričam kao joda i motam vutru ceo dan kapiraš ceo dan sam napušen brate jer me boli kurac i vodim pomazimo konje gde furam onako random humor gde sam spojio nespojivo tipa psovke jebanje u dupe i plišane zeke i humor mi je tako random i bezveze znači ja trešenjem kurca po tastaturi postižem ono za šta vi upotrebljavate sintaksička pravila i sklapate kompleksne paragrafe tebra prekul sam hahahah

15. ALOOOOO BRE Soros dao pare, ubij, osakati, zatri!!!! To je najbitnije u celoj prici, ste coravi jebem mu sve!?!

16. perinjo,kad pokusavas zvucati ljuto delujes ko oni gej voditelji sto tracare selebritije i sto se vise trudis vise delujes ko gej voditelj koji tracari selebritije

17. ja vise gotivim ljubaznost nego ljutinu,ali kako biti ljubazan u vukajlijaskoj atmosferi kiseloj hahahh

18. haahahahah svi kontamo kolko je situacija retardirana i kolko su ispali debili prema liku ali ja sam onih 1% jebeni intelektualac neotkriveni talenat kapirate ljudi kolko sam ja drugačiji ono moje mišljenje je uvek u manjini i uvek sam upravu evo saću da vam ispišem satnicu kada sam slobodan da dođete i popušite mi kurac jer ono neotkriveni sam intelektualac

19. Oll je u pravu, zaista zapata je ispao kukavica da ne kazem goru rec, transfer tema ovako ljute ozbiljne vuka glave reaguju
    Povlacim podrsku ozb

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.