Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/f/f9/Image0018.jpg
pronađi vukajlijaše
ahahah vukajlijasi su u najtamnijem delu kiselosti hahaah a pazi ovog perinja sta ima da buides intelektualac da bi smatrao kisele vukajlijase,ja ne znam ko vas uopste moze gotiviti skoro neprestano negativna energija izbija iz vas,preretki su oni koji vas gotive
https://vukajlija.com/forum/teme/72648-istina-o-tarzaniji-ako-nekog-boli-kurac?strana=7#post_3845236
ne rugam se zapati inace sto su ga zajebali i ukrali mu neke fore...nego vukajlijaske spike gotivim prozivati nekad tako kad se ulogujem na forum skoro stalno kad se ulogujem na ovaj forum su bas transfericne i kisele
Zev...
hahhah ali ovaj perinjo se ulizujes vukajlijasima ovoliko,kapiram da mi ni zapata ne zamera ovo sto sam rekao hahahh al bitno je da perinjo mali vojnik trckara sa nekim prejadnim useiljenim pokusajima ironicnosti i ljutine
Jel postoji danas kod nas uopste neki popularan forum kao sto je ovaj bio nekad? Ili danas to samo za instagrame zna
Sta bi, jeste ustanovili jel zapata govnar ili nije?
bilo bi bolje da dođe neko sa i druge strane tipa blek hol i da se iznapušavaju malo, to bi možda bilo iole interesantno, mada i to sumnjam
stefan kostic treba da dodje, i da rascisti ovo sve.......
nemoguce da nema nijedna prica o natasi mrdji....ostala je jedina cista kao andjeol u toj prici..
dnevnjaci su prejadni, mislim da jedno 95% ljudi koje znam, a iz novog sada su uopste nisu ni culi za njih ili znaju samo nesto onako usput kao ''aaa to je onaj glavati sto se tuce na fakultetu ili aaa to je onaj sto igra vockice kao'', mada za vukajliju jos manje ljudi zna hahah, tako da i oni i vi ovde vecito tripujete neku humor elitu i tako to, a istina je da 99% vukajlijasa je samo silovalo tudje fazone bez imalo kreativnosti
Zapata, ako su te ovako izradili to je za ne poverovati.
Ne bih bio iskren kada bih rekao da nisam gotivio Tarzaniju, realno bio sam malo kiseo jer je odnela gomilu tada dobrih autora odavde, ali je bilo gotivnih tekstova, ti si pisao vrh i Blek Hol naravno uvek izuvao. Zmia me cimala par puta da počnem da pišem, nisam hteo jer iskreno nisam mislio da mogu da se nosim sa tim veličinama, mislim ovde je forma kraća pa sam uspeo da ostavim neki trag, ali pošto ne živim tu već decenijama nije mi jezik na tom nivou, jebi ga. A ni ne pratim politiku i zbivanja i šta ja sad tu da kenjam.
Posle kurd napisao neki putopis o Luksemburgu koji je bio baš bljak i onda sam definitivno odlučio da nije za mene. I Frenki se malo pokondirio, pa malo više i nekako sam video gde će to da završi.
Sumnjivo mi je bilo čim sam video da Džimi neće da ima bilo šta u vezi sa vama. Za Vojteka mogu da posvedočim da je car od čoveka, nije ni čudo da je batalio brzo.
Ako je ovo što pričaš za Bleka tačno, bio bih veoma iznenađen, ali ne i ljut ili razočaran. Nikada nije bio bahat, iako je imao neke ŠKK momente, tipa ono kad je ložio raju da je riknuo :) Na mene je ostavio prelep utisak i dok smo modovali i kad smo izblejali u RL sa Džimijem, Urošem, Vojtekom i Obeliksom. Ne zna se koje bolji lik od njih. Doduše, sve je ovo bilo 2011.
A ove sa Dnevnjaka bih tukao tastaturom po lobanji dok im ne bih usadio F12 u hipotalamus.
daj nesto o natasi mrdji
Jebi ga, ne bih da se sad pravim pametan, ali ako ste dopustili onim pavijanima da vas izrade za dolary, treba da se zapitate šta nije u redu s vama :)
Ali s druge strane nemoj da se bedačiš oko toga brate, ništa ti vredno nisu uzeli. Pare dolaze i prolaze, ali ne može svako da stvori nešto ni iz čega. I da bude iskren.
:u pozadini ide Keni Dži temica:
jedina svetla tacka tarzanije...ehh kad se samo setim njenih tekstova...
Nemoj se nerviras Zape brate, ljubi te tvoj bata Sale.
A vi dzukci pustite coveka, bludnom sinu doslo iz dupeta u vugla, svako mora jednom u zivotu da se opece kako bi shvatio kolika su ljudi govna.
Plot twist: frenkijeva jebacica sto je napisala dva teksta pa bila oterana sa tarzanije je ustvari natasa mrdja
Deky aod je jebao Mrđu
Jebote ima imdb lol
https://m.imdb.com/name/nm8310705/
Napravicu na fb 50 laznih profila i novi dnevnjak spemovati pitanjima "daniele gde je 8k eura koje si ukrao sa sajta tarzanija"