Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Ne bih bio iskren kada bih rekao da nisam gotivio Tarzaniju, realno bio sam malo kiseo jer je odnela gomilu tada dobrih autora odavde, ali je bilo gotivnih tekstova, ti si pisao vrh i Blek Hol naravno uvek izuvao. Zmia me cimala par puta da počnem da pišem, nisam hteo jer iskreno nisam mislio da mogu da se nosim sa tim veličinama, mislim ovde je forma kraća pa sam uspeo da ostavim neki trag, ali pošto ne živim tu već decenijama nije mi jezik na tom nivou, jebi ga. A ni ne pratim politiku i zbivanja i šta ja sad tu da kenjam.
    Posle kurd napisao neki putopis o Luksemburgu koji je bio baš bljak i onda sam definitivno odlučio da nije za mene. I Frenki se malo pokondirio, pa malo više i nekako sam video gde će to da završi.
    Sumnjivo mi je bilo čim sam video da Džimi neće da ima bilo šta u vezi sa vama. Za Vojteka mogu da posvedočim da je car od čoveka, nije ni čudo da je batalio brzo.
    Ako je ovo što pričaš za Bleka tačno, bio bih veoma iznenađen, ali ne i ljut ili razočaran. Nikada nije bio bahat, iako je imao neke ŠKK momente, tipa ono kad je ložio raju da je riknuo :) Na mene je ostavio prelep utisak i dok smo modovali i kad smo izblejali u RL sa Džimijem, Urošem, Vojtekom i Obeliksom. Ne zna se koje bolji lik od njih. Doduše, sve je ovo bilo 2011.

Nekad si na sajtu mogao da procitas ozbiljne teme i rasprave....kad se samo setim kakvi su sve likovi bili pre na sajtu, prave legende, znali smo da se zajebavamo, ali znali smo da pricamo i o ozbiljnim stvarima....dzimi, zmia, wojtek, ja, smarko, energija, blek hol, dankan, mr moon i gomila drugih.....eeee kad se setim kad smare i ja istrolujemo ceo forum, bukvalno svi popadaju sa stolica od smeha, onda nas banuju na tri dana, al mi se ne vracamo sa duplih nego odsluzimo taj ban, al makar svi pocrkaju od smeha, a ne ovo danas sve neki usiljeni trolovi i smaraci....nikad vise nece biti sajt to sto je nekad bio, ko zadnji izadje neka ugasi svetlo

2. Nikad nisam čitao tarzaniju, ali skontao sam da su to likovi s vukajlije valjda i tako to.
    Sad došao Zapata i kao ostali s te tarzanije, skoro svi, ne valjaju, a šta bi oni rekli na celu priču - pitanje je lol. Još ta neumerena doza jadikovke - zajebo me neko za neki evro, de ba.

Veći je problem to što si bio dečački pohlepan za lažnom slavom (napišeš neke bezvredne gluposti, koje u datom periodu lože neki deo "napaćenog naroda"). Kad si shvatio da se neko okajmačio tom tvojom slavom i uzeo neki dinar(više od tebe) počeo si da kukaš ko zadušna baba.

Ove pikanterije koje si izneo, a vezane su pojedince koji su odjebali sajt u pleistocenu, interesantne su svakako široj javnosti, što se vidi iz broja postova na forumu.

3. 79 начина да испаднеш говно према списатељу

4. The thruth about Tarsania- if anyone cares

5. Zapata, sad pravac lokalna podružnica SNS, i ponesi ličnu kartu. Imam informaciju od bombaša, sad ne znam koliko može biti pouzdana, obzirom na izvor, da SNS uskoro kreće u osvajanje mlade srpske inteligencije, sprema se transformacija mozgova averidž Remea u postavku da je zapravo urnebesno kul kuvati pivo gajbi, purnjati Kareliju, čitati Bukovskog i glasati SNS. Ti kao iskusna bugarska ljisica koja ume da napiše tekst dopadljiv hipsterskim govnima, a da pritom bude protkan simpatijama prema SNS-u bi im bio od velike koristi. Prospi im sličnu priču koju si ispričao i nama, s tim da kao razlog kajanja treba da navedeš da si se tamo oduvek borio za naprednjačku stvar, da si se infiltrirao u redove neprijatelja s namerom da ih podrivaš iznutra, i da su te na koncu zbog toga i najurili. Sportski pozdrav

6. ја сам чуо да је орао узео блек холу 200 евра из руке када је ишао да их пошаље змии

7. To mu je uzeo za ruke, khm.. Priča se da je bilo i pederluka među tarzanima, Frenki je prednjačio kao najfemkastiji

8. e al kad cicjo maher uzme da jede supu na nacionalnoj televiziji pa sve onako usiljeno pljuje iz usta kao tako i inace jede jer je trve muzijak pa to ludo sve opiceno maheri su

9. znaju da naprave stos iz nicega to im niko ne osporava, od svake situacije naprave satiru

10. kakva tarzanija kakvi tekstovi, tema o knjigama neaktivna mesecima a pricate o nekim tekstovima.citate tekstove sa tarzanije i dzentlmenove citate vrv.koga boli kurac za beznacajnu tarzaniju i ko je pokrao pare

11. Pogotovo jak štos bio je onaj sa printskrinom u kome ih boli kurac, pa ih ponovo boli kurac, pa beše treći nešto kao hrani ostale govnima, i četvrti zaključuje kako ih sve boli kurac, hihihi joooj kako smo kul, pravi superstarovi, ovakve dijaloge vode samo superstarovi, na vrhuncu slave u pauzama između cimanja koksa sa dojki i nalivanja viskijem joj joj joj sirotinjo glupa kako vas zapišavamo

12. Hahah meni je top kako tarzani redovno dobiju ćušku kad krenu ovde sa istom spikom koju prodaju tamo, kao kad te ćale preslišava hahahah de si poleteo majmune. I uvek se vrate po još, neki stokholmski sindrom VUČE VERA PRADEDOVSKA HA POTARZANICE

13. sto citas njihove kilometarske postove maestro, bolje uzmi neku knjigu

14. Zašto bi to radio kad su mu tarzani sažvakali sve Bukovske ovog sveta i pokazali 76 načina da bude kul ko pravi tarzani

15. Sve meni to zvuči pomalo pogrešno.
    Ta Tarzanija je bila ok zamisao u kontekstu nekog zajedničkog bloga gde su se skupili (internet) drugari koji su više ili manje talentovani za neku vrstu pisanja i moglo je da bude zabavno da ste bili malo pažljiviji u izboru toga koga primate u ekipu i o čemu pišete i sve je to ok.
    Možda ne baš moj fazon, nije mi bilo simpatično, ali okej.

Ali šta tačno znači "dao sam 6 godina života a neko me zajebao za pare" i "svi su govna"?

Ako si ful tajm pisao, fazon 8 sati dnevno 6 godina, a ni u jednom trenutku nisi malo dublje ušao u cifre, onda nekako nema šta da se sad snebivaš nad svojom sudbinom. posle godinu - dve najkasnije si morao da barem pokušaš da imaš uvid u stvari. Naročito ako si osnivač i "kum" tog sranja.
    Ako si pisao jer voliš i nije ti imperativ bila lova, onda opet, nema šta da se sad raspadaš od besa ovde. Ljudi su zli i bezobrazni naročito ljudi koji:
    - pišu misle pričaju rečnikom kojim se Tarzanija koristi (ne kažem da je ovde bolje)
    - ne misle to što pišu već to rade sa nekim ciljem (obično lova, ali brate, zaglupljuješ klince)
    A pošto su ljudi bezobrazni i zli, šta ima onda da očekuješ išta više od njih?

Al kapiram, u fazonu si da skineš to breme koje ti stiska muda. Što da ne, ali realno ko te jebe kad si sam ispao glup, vozali te ko majmuna godinama. Zar ne?

16. Iskreno, mislim da vise kuka sto je ispao glup nego sto su ga zajebali.

17. A i ovde - oterali sve žensko sa sajta... Nekada se cenilo kada su ti vrh 5 ocenjivača pičoke, i to dobre pičoke!
    A za ovo što se Surovi javio iz sada već očiglednog snajper-moda - vrhunsko štovanje!
    Srpski internet forum je umro onog dana kada je kaizen razmodovao Surovog.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.