Prijava

Imao Aca Lukas papagaja u kući koji mu je uglavnom stajao na gredi u dnevnom boravku. I jednom se Aca vratio kući sa turneje i odma sjeo za sto u dnevnom boravku i napravio dvije ćize ( lajne ) koke, ali mu se pripišalo, pa je otišao u wc. Kada se vratio vidio je da jedna ćiza nedostaje. Pogledao je u papagaja, ali papagaj je samo čistio svoje perje, ne obraćajući pažnju na njega, Sutradan kada se Aca vratio iz studija, opet je sjeo za sto u dnevnom boravku i napravio dvije lajne, ali u tom trenutku mu je zazvonio fiksni telefon koji se nalazio u spavaćoj sobi, pa je otišao da se javi. Kada je završio razgovor, vratio se u dnevni boravak i primjetio je da opet nedostaje jedna ćiza. Pogledao je u papagaja ali ovaj je opet čistio svoje perje ne obraćajući pažnju na njega. Međutim Aca Lukas mu je prišao i rekao:
"Hajd uradi to još jednom, počupaću ti svo perje, JEL JASNO?"
Sutradan se Aca Lukas vratio sa probe i opet je sjeo za sto u dnevnom boravku, napravio dvije lajne ali u tom trenutku mu je neko zazvonio na vrata. Otišao je da vidi ko je,a to je bila komšinica koja ga je htjela zamoliti da nju i njenog muža stavi na gest listu za njegov koncert. Kada je završio razgovor sa njom, koji je obavio na samim vratima, vratio se nazad u dnevnu sobu, i vidio je da nema nijedne ćize, a da je papagaj nestao. Počeo ga je tražiti po kući. Nije ga našao u kuhinji, nije ga bilo ni u trpezariji, a ni u spavaćoj sobi, a onda je otvorio vrata wc-a i tamo zatekao papagaja kako leži u kadi, sam sebi čupa perje i viče:
"EVO TI PERJE JEBALO TE PERJE"

добар штос, нема шта
да

smijesno.ba, sala, humor, sega

Ovo ti je sedam dana

Има парче Аце Луке у кући која стоји готово на вратилу дневне собе. Када сам се вратио кући са турнеје одмах сам сео у дневну собу и направио два кокосовог колача за млеко, али јој је требало пишати, па је отишла у купатило. Када се вратио, видео је да свитак недостаје. Погледала је папагаја или папагаја само за чишћење перја, не обраћајући пажњу на њу, сутрадан када се Аца вратила из студија, поново седећи на столу за дневни боравак и направи два дела уличног тела, али у том тренутку њен телефон је зазвонио телефон. Била је у соби, па је отишла да се пријављује. Када је завршио разговор, вратио се у дневну собу и приметио да је једна од његових чизама нестала. Погледа на паракеет, али опет очисти своје перје, не обраћајући пажњу на њега. Аца Лука му се обратила и рекла:
"Хеј, уради то опет, узимам све твоје перје, ЈАЧИ ЈА?"
Следећег дана Аца Лук се вратио из сонде и поново сео у дневну собу, направљену од два дела уличног тела, али у том тренутку он је био човек који је звучао на вратима. Отишла је да види ко је то, али то је био комшија који је желео да од ње и њеног супруга затражи листу својих потеза на свом концерту. После завршетка разговора с њом, држана на вратима, вратила се у дневну собу, а није видела гостинске колаче, а папагаји нестали. Почео је да га тражи код куће. Није могао да га пронађе у кухињи, није био у трпезарији, али није био у просторији, а онда је отворио врата у купатилу и тамо је видео папагаја који лежи у кади, скупљајући перје и виче:
"ЕВО ТИ ПЕРЈЕ ЈЕБАЛО ТЕ ПЕРЈЕ"

Следећег дана Аца Лук се вратио из сонде

umreću

ovo si u guglu preveo na japanski pa opet na srpski?

Predlažem da ovde kačite viceve prevedene sa srpskog na filipinski, pa s filipinskog na srpski

edit za paninaro: filipinski je xD veliki pozdrav za paninaro

Цига је отишла на клинику и рекла са врата:
• Докторе, морам доказати да не могу да радим.
Доктор је питао:
• Шта није у реду?
• Па, тај доказ!

Au koliko ovdje ima humorističnih ljudi, znači osupnut sam

он је заузет са Јапаном да сије траве, покушава само да извуче семе на само једну страну, а када не учини ништа, он додаје косу са обе стране, спусти јапанску куку кад иде и ставља тканину на њега Ако не желим послати поруку, послати је на сат за титулу ваздуха на ваше име, а затим буг, реците "Жао ми је, извините, извињавам се, кажем да ће пенис бити опран за пиво и неко вријеме"

Revo, sale se ljudi, samo cepaj... dobrodosao na forum.

Само да се упишем, мрско ми да читам овај рат и мир виц.

pomozi Bože pomori odže ostavi bule da Srbi gule

"На питање: „Ко је био Моцарт?“ духовити посетиоци интернет сајта Вукајлија, речник сленга, одговарају: „Свестрана личност. Човек који је компоновао музику за Нокиу. Иначе, био је посластичар и измислио је Моззарт кугле. А волео је и да се клади...“"

Данас | 06. Новембар 2008.

Питао сам се "Ко је Моцарт?" Забавни посетилац на Воокееовом вебсајту "Сланг" одговорио је на "свестрану личност, особу која је направила Нокиа музику." Био је деликатесан и изумио је Моцартову лопту. Бет ... "

Данас | 6. новембар 2008.

направи два дела уличног тела

Umro sam xD