Glasanje

1. hahaha kad vidim ovog vepra sa ogromnim mudima podsetim se one slike vepra sa ogromnim mudima što se na ista posrao

2. Zatrpaste govnima raspravu a ja čekam da mi čovek odgovori

3. tebra vidiš da se lik cima kad mu kažeš da je peder treba on prvo sa nekim unutrašnjim demonima da se bori pa tek onda sa tobom

4. Glasanje tece, otprilike 3-4 dana jos. Onda zvanicno zahtevamo tvoj razmod. Nisi malo dete da pomislis kako je prica pokrenuta napamet ili blefom, sve sto pricam pricam iskreno. Znas me toliko da ne lazem.

Ako nekome odgovara da zbog svoje sujete dopusti citanje privatnih poruka i razgovora iz moderatorskog sakrivenog foruma u javnosti na forumu, onda dobro. A to je tek pocetak.
    Smetas mnogima jbg, ne znam sta da ti kazem. Zato otvori temu na forumu u kojoj trazis razmod za sebe i Truca pa da cekamo kazana.

5. ahahahahahaha nema na mod forumu ništa zabavno, al zato onaj naš pvt jao jao bombas
    da da znam te toliko ;-)

stvarno bre, bombas, koliko si visok?

6. Ne znam rođeni, znaš, defke su spale na nešto poput knjiga. "Ko još ima vreme za knjigu". Ljudi su brži, nemaju kad, mimovi su sada d ril dil, burazeru. Brži su, a samim tim i sve ostalo što bi želeo od humora. Možda ovakav sajt, bleda utvara nekadašnje košnice partokratije i kumovanja, i zalužuje ovakvu upravu

7. Recicu ti kao obicnom clanu i poslacu ti sliku pride

8. ahahahahaha
    daj bre jedan dokaz da bohor koristi moj nalog. ako ne možeš da dokažeš, moram da te upozorim da je to kleveta kažnjiva banom

9. brate kolki ego manijak treba budeš da banuješ ljude zbog klevete

10. dobro bre perinjo, možda bi bombas prošao sa opomenicom nekom šta sereš ti sad

11. prilicno veliki, hahahah. Veliki onako u prenesenom znacenju.

Kakav ban, dosta sranja. Ides milom (sto bih ti najtoplije preporucio) medju nas obicne clanove. Ne zelis da zatrpavamo forum valjda, toliko ti je stalo do sajta. Ili do zlouotrebe funkcija, videcemo jos.

12. kako možeš u istoj rečenici da mi kažeš da serem i da odstupiš od svoje pređašnje pretnje banom lol

13. bombas, kaizenu nije stalo do sajta, a ovo je njegovo čedo
    šta misliš koliko je stalo meni :-P

daj dokaz, pičko, ili ćuti zauvek

14. Novi kazan je tu svaki dan, znamo to oboje lepi

15. pa čekaj bre, ako mislimo na istog, očekuješ da me on razmoduje?

16. Zapata i njegova banda orka i dalje pokušavaj da izvuku istog iz blata. Ali da ovim bednim pokušajem da se skrene pažnja sa toga da je drugi bednik svih vremena ispod Čaveza, treba podsetiti:

Zapata otvorio najbedniju temu, sa najbedniji postom posle Čavezovog đačkog dinara.
    Zatim biva osramoćen. Tvrdi da ne zna ko sam.
    Onda se razvlači po blatu na sedamdesetak strana i moli za oprost.
    Zatim tvrdi da sam jebao onog poštenog dečaka. Naprasno me poznaje. (Beli Ludi Znik bi stvarno bar rekao nesto za sestru, kreativnije bolje)
    Onda me opet ne poznaje.
    Zatim me ponovo poznaje i tvrdi kako je davnog leta 2012 lobirao za mene kod likova koji su mu plasirali na svakodnevnoj bazi.
    Na kraju kada je skapirao da više ni sam ne zna šta priča odlučuje se na keca u rukavu.
    Poziva me na "trošarinu". Na moje zadovoljstvo.
    Ovo se mora ponavljati kako ne bi neki novoregistrovani pomislio da je u pitanju zapravo lik koji nije daun.

Zapata, mogu samo da te rentiram da nosiš poslužavnik na glavi kada budem pravio žurezu na leto kad budem u Bg-u. Za ovih 30 evrica sto su te ispalili, taman to da ispravimo. Imam te dekadentne tripove. Sve ostalo sa tobom posle ovoga jednostavno ne ide.

17. Kuka i motika, drugovi.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.