Molba
  • l

molio bih moderatore da preduzmu nesto povodom hejta na moje def, ili nadjite ko to radi ili ih stavite u odabrane pa nek ih ocenjuju onda svi u svako doba a ne samo pojedini likovi i to samo kad sam ulogovan na forum.predlog za poboljsanje sajta.ko ima duze od dve god 50+ na def da mu se ukine zabrana pisanja postova ako mu zbir padne ispod 50.ta skripta treba ovom sajtu

• Мулти

tebi je minusovanje neki tezak zlocin.minusovanje jeste neprijatno ali nije nista strasno.zene vole da dramatizuju i preuvelicavaju a smem ruku da dam da je svaka zena u svom zivotu sa uzivanjem mastala da je minusuju. jel ljubo zemunac bio u zatvoru zbog minusovanja a zene su ga obozavale i bio je idol mnogima.skoro svaki kriminalac je izvrsio minusovanje a znas da na kriminalce gledaju kao na vitezove koji postuju zene i slabije.pa ti vidi tu kontradiktornost.po tome i glup covek moze da zakljuci da minusovanje nije toliko strasno koliko s e prica

• Zelen Lukac

Žali se kaizenu.

• Shir Kahn

pa nemojte ljudi stvarno

• kosmopolita

pa labo odabrala sam ti onomad, šta je sad opet bilo

• l

taj post je bio parodija na fb stranicu legende 90ih..kriminalci vaze za likove koji postuju zene, imaju neki viteski kodex a ovamo pola poznatih kriminalaca lezalo u zatvoru zbog silovanja.a posto zene vole kriminalce onda to implicira da vole kad ih se siluje

• l

neko moze da pise na forumu a ima zbir def 12 a ja ne mogu kad padnem na 49, nije mi jasno.mora da se popravi baza podataka ili nesto

• Shir Kahn

stani u red prijatelju, to im je u planu tik iza popravke ceta i vracanja postera i reakcija.

• l

i posteri da se vrate

• kosmopolita

evo popravićemo

• Kashof

Kontaktirao sam kajzena, kaže da na tome radi već neko vreme

• Бадвајзер

Ја сам ти ономад дао плус на све, не могу два пута. Јебига пријатељу.

• l

hvala kosmo.nek umru hejteri.
    kashof, brzo ce on samo da nauci sql, php i jos neke stvarcice

• Đoto

Svaki n00sm∑∑ lupljet na definis od Labavog je dodatan dan bez postera i reakcija na sajtu!

• l

badvajzer, hvala prijatelju pa taman posla ne treba da pravis duple naloge da bi nekom lupao pluseve i minuse ko pojedini sto rade

• Kashof

Labo eno dao sam ti pluseve, a vi me nemojte za lajk banovati xd

• Shir Kahn

ti bar imas odabranu i to svjedoci tvom kvalitetu prijatelju,

ljubomorne duse mogu da ti puse, izdrzi, pis

• l

hvla kashof.pravo resenje je skripta.imao sam ja i 90+ def pa sam pao na ispod 40

• l

ma to mi je dao bohor ili kosmo, ne mogu ja da pisem def zamara mi mozak

• Skočimiš

Dao sam ti i ja pluseve.