Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Покушала сам да нађем ову тему на форуму, али без успеха, те се јављам овако. Хајде ако неко скупља сличице, да се мењамо, јавите се, фале ми пар....
Hahahaha popisaj se po sirotinji lagano
Е што?
Pa ovde skupljaju onlajn slicice u onlajn albumu
:)
Ahah majapi ladno. Menjacemo se
Ja imam 40-ak duplikata, piši šta ti treba
Mislim da devojka misli na papirne slicice
Sad svi imate a Širkan kad traži onda niko nema jeli
Ja imam stotinak duplikata
Papirne i skupljam, na šta ti ja ličim
Sad kad uleti dzimi sa foricama prejakim
Mlatoni i ja pre neki dan blejali na klupicama u studenjaku menjali slicice pili apatinsko iz dvolitarke muvali picke na foru kopiranja skripti bas bilo dobro jedva cekam svetsko da gledamo tu na video bimu ima jedna mala iz prnjavora pravo dobra
Ej ja otvaram ozbiljnu temu za svetsko sutra zdravlje.
E ps šteta što nisi mogao da dođeš za dan studenata, bila ekstra žurka who see pevali
Nije mogao organizovao je grupu maskiranih osvetnika
Posto je bilo pivo brt?
Zapata stvarno pokusavam da budem fin prema tebi ali nisi neko ko bi trebao da pokusava da zajebava mene, legendu sajta.
отворио сам ја тему за панини и панини онлајн ал реално не траба нам група ни за курац јер јебе ми се да јурим вас по србији и да шаљемо сличице кад свако то може да ради и у свом комшилуку
Svi se menjaju u svoja cetiri zida