Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. stratimir
    Znam ja da ćeš uvek da navijaš protiv mene bez obzira koliko mi je protivnik retardiran i užasno loših seljačkih fora

Mogao bih da izbacim par usiljenih fazona parafraziranih baš sa ovog sajta, da te isprozivam, da ti dodeljujem atribute, koristim pogrdne epitete, ali razumi me - ja sam pragmatičan te ti isto saopštim jednom prosto proširenom rečenicom. Važno je shvatiš poentu. Računam da si bistar te to glatko ide.

2. Izbacio bi da umeš da ih sastaviš u jednu celinu prijatnu za pročitati, ali ne umeš, pritom ti je oduvek bilo draže da izražavaš tu svoju pastirsku prirodu i služiš se vrlo jednostavnim i prostim jezikom, čemu je uzrok odsustvo bilo kakvog ukusa i stila. To si ti, to ti radiš. Limiti su ti pičkaranje i eventualno neki trećerazredni bućkuriš od prozivke kao ovaj iznad, magla bez konkretnog sadržaja. Često druženje sa medvedima te je ostavilo na jako nezavidnom nivou mentalnog razvoja.

Tugice.

3. Ok, moj mentalni okvir je odavno utvrđen, pogotovo kad su u pitanju čobanski maniri i kohabitacija sa međedima. To ti je za moje krajeve uobičajena pojava, a vrhunac sreće je osećaj blagodeti koje donosi električna energija i ukradeni vaj faj iz lokalne prodavnice robe široke potrošnje.

Trebao bi ti mrčo da se zapitaš o svom identitetu. Jer, ako ti je vrhunac pismenosti i elokvencije ubeđivanje čobana da je čoban, onda imaš značajno odstupanje od normalnog ponašanja. E sad, da li je izvor tvog ponašanja neka trauma u porodici iz prošlosti (možda su te kao osmogodišnjaka naterali da nosiš litiju na babinoj sahrani ), ili si u školi bio mali bubuljičavi koga su dečaci tukli, a devojčicima služio kao posrednik za razmenu mirišljivih sličica, ne bih znao reći. Kako god, predlažem ti da potražiš pomoć. Kad budeš našao odgovarajuće stručnjake postavi im i pitanje šta te tera da u virtuelnom svetu pljuješ Vučića, a u stvarnosti da budeš zapisničar na sastancima mesnog odbora SNS-a.

4. kvalitetna prozivka

5. gledao sam svicu protiv japan.trce nasi dzelati kao gladne psine.kidisu na loptu kao da im zivot zavisi od toga.jos prijateljska u kojoj se cuvaju.kada nam takticki udje grujic u 65om minutu saciri i dzemali ce bukvalno da prolaze kroz njega.molice terzu da ga vrati u zvezdu posle toga da moze na miru da se propije.
    mislim da je krstaja ljomber vec napisao oprostajni govor za konferenciju 22.6.2018.
    mislio sam da njih mozemo dobiti,ali tesko.pricao mi drugar da su englezi dobili kosta riku na suvu klasu.da su kostarikanci jaki kao konji i da trce.sve sto mi nismo.pogledacu negde reprizu.

6. Kakva parada sirotinjske spike i kliše sportskih izjava ali šije realno sve lavove, rodine ili čije već "himne" za svetsko prvenstvo.
    https://youtu.be/5vVQL_lqfAg

7. Zaboravio sam da igramo u 6, i propustih prvo poluvreme celo, ŠTA JE BRE OVO KOJI KURAC MITROVIĆ I LJAJIĆ POLUDELI 4 GOLA ZA POLUVREME KREĆE LI LOŽENJE SAD PA KREĆE JBG

8. Pa neka je i andora jebena opet je 4 gola za poluvreme previše za našu reprezentaciju

To oni nemaju golmana, ili nas je sralo apsolutno sve?

9. Kornelije brani za njih

10. Jebotebog još i nisu toliko usrani golovi, pa šta je ovo OSVAJAMO TO KRSTAJIĆU SILO MOGU DA TI NAUDE ALI NE I DA TI NAUDE

11. Aj se kladimo da ce biti 4:4 xd

12. Iskrivi ih kampos ko da su petlici

13. Ajaoj ovaj tek uvodi devetku xd

14. Na ovu splačinu od replike sa detaljima koje je mogao da iznese samo neko ko je lično bio akter opisanih čemernih situacija se ne bih ni obazirao.

Elem, MOŽDA BOLIVIJA JESTE IZGUBILA PRETHODNA 54 GOSTOVANJA
    MOŽDA JE TAČNO DA NEMAJU NI IMENA IGRAČA NA DRESOVIMA
    MOŽDA JESTE DA SU IM IGRAČI MIDŽETI I PADAJU OD PROMAJE KAD PORED NJIH PROTRČE LUDI SRBI
    ALI SVAKA ČAST UPRAVI NA TAKTIČKOJ ODLUCI DA SE NAJSLABIJA REPREZENTACIJA A DA TO ZBOG PROVIDNOSTI NE BUDU FARSKA OSTRVA , OSTAVI ZA KRAJ I PODIZANJE MORALA, ALI I ZAPLAŠIVANJA BRAZILA KOJI SE SAD DRŽI ZA GLAVU IJAO I MI ĆEMO DA PRODJEMO OVAKO

15. Hahahaha mitrovic

16. Da se spreme Kostarikanci Šiptari-Švajcarci i Brazilci biće jebani od strane Mitroglicerina

17. Опуштено, освајамо ово.

18. Освајамо! Упис

19. Чуј мене не пролазимо групу, освајамо!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.