Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. Ko je za to da ne prolazimo grupu ja sam

2. Dule, baci kosku gifom, spržismo debila u tri poteza hahaha

3. да ли је битнија држава или добар умерен и праведан државник који представља своју земљу и свој народ на најбољи могући начин ја кажем ово друго

4. иначе да се вратим на тему пријовић улази против швицарске у 80 и неком минуту постиже гол главом и прославља скидајући дрес и добија жути маркирајте моје ријечи дечко је талија

5. Pa pazi, kad nemaš državu, ne možeš da imaš ni državnika ;))) ajde bre šta si zapeo bosančino glupava seljoberi ste, glupi ko kurac i aj ćao, prihvati realnost

6. хехе шта и ја очекујем од лика коме је скеч да каже мејмуне умјесто мајмуне ајде бомбаш копирај оно кад је јогурт изпрозивао ону пушачицу кураца лоше ти иде кад мораш сам да укључиш мозак мејмуне

7. SQUADRA SERBIANA MAKINA ZA MLEVENJE NABEDJENIH EKIPICA

Neka im kao inspiracija posluži neverovatan i neočekivan uspeh Intera iz one godine kad su osvojili tripletu, poosvajali sve što je moglo da se osvoji i pišali redom po svima. Neka pogledaju njihove utakmice iz te sezone, neka iskopiraju ludačke akcije Intera i maestralne fudbalske bravure El Prinćipa Dijega Milita, koji nije trčao već leteo po terenu dva prsta iznad trave, udahne život lopti svojom magijom a onda je pošalje golmanu kroz uši da mu je donese sa sve burekom.
    PAZZI COME TE BIANCOROSSI

CAMPIONI DEL MONDO!
    http://hotsport.rs/wp-content/uploads/2017/10/srbija-gruzija-44272-1-800x495.jpg

8. IDEMOOOO
    youtube.com/watch?v=nKEgqCaYyLA

9. Kolarov kapiten krv ti jebem. Samo mu facu vidiš i pomisliš da je neki makro, diler, kum Marka Miloševića a ne fudbaler krv ti jebem. Juda Stojković kao poluretardirana kokoška neka redovno.

10. Vukajlija opet postala rasnijeva prćija vidim...

11. Nauči matematiku.

12. Glavni

Računao sam na neki ovakav komentar s tvoje strane pa sam se adekvatno pripremio:

Jebem ti majku u pičku

AAHAAHHAH

13. Znam ja da ćeš uvek da navijaš protiv mene bez obzira koliko mi je protivnik retardiran i užasno loših seljačkih fora, ali to si ti, to ti radiš, i ja drugo ni ne očekujem. Na momente si znao da mi se učiniš kul, ali vrlo brzo nakon toga mi srušiš tu iluziju i vratiš se nazad u svoje dvorište ogradjeno bedemima od 6 metara, po ugledu na tvoje dojučerašnje komšije šiptare, od kojih si pokupio i to čemerno čobansko ponašanje. Šteta za tebe što ne kapiraš razmere svog kretenizma, papane, žao mi te je zaista

14. stratimire, čobane

15. ajmo srbi zek zek dadum le.opaaa

16. SPERMINOLA, JESI OKOPAO RIHI ŠLJIVE SVOJIM KOZJIM ROGOVIMA? AJ ZAVRŠI MI TO MOLIM TE CIMA ME ČOVEK STALNO, POPIZDEO SAM VIŠE OD LAGANJA

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.