Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. Prvo Francuzi imaju sasvim solidan tim, šta će da urade to je pitanje ali je kvalitet tu.
    Ne drkaju kurac ljudi za Ronalda trenutno je najbolji na svetu jebi ga i u skladu s tim se i piše ovde. U solidnoj formi je kapira da je ovo zadnje svetsko na kom on kao on može da uradi nešto i zato kida
    Faul se onde ne pravi zato što ti je dosadno nego da bi sačuvao gol tako sa su Portugalci napadali ugrozili gol i ovaj ga je naterao na faul. Zamisli da je fudbal kao šah i gradiš polako napad ideš ka golu itd
    I druže kao i penal jbg šta dao gol iz penala jbg
    A da l bi dao gol da nije bio penal
    Ko da se penal svira na pola pa im neko poklonio 40 metara evo sad šutni s 11 metara ko ga jebe
    Daš 3 gola bez Modrića iza ledja nikako nije prosečna partija al nikako
    I to Španiji s Ramosom na čelu koji kakav god da je pored Marsela možda i najbolji odbrambeni igrač na prvenstvu

2. Prava muška igra Islanda, ali potreban mi je poraz vikinga na tiketu lol potcenio sam ih

3. Imam neki osećaj da će Island jebati Hrvate opet ali ono možda je to samo jaka želja u meni da se to desi možda i najzajebanija grupa na prvenstvu uz poslednje dve gde mislim da skoro svako svakog može da jebe a ovo gore Bohor što je napisao potpisujem svaku reč.

4. Argentinu bije neko prokletstvo, ja drugo objašnjenje nemam

5. Upravo sam shvatio da je banega argentinski ekvivalent stefanu baboviću

6. Hahahaha duvaj ga Mesi pičko

7. Ovo što sam napisao gore jbg

8. Pitam se dal će se na Islandu za tries godina pričati kako je Haldorson odbranio penal Mesiju kao što se ovde priča kako je Ivković odbranio penal Maradoni na SP devedesete.

9. Nije isto Maradona i mesi, zato verovatno nece.. da je Ronaldu odbranio, pa i da se prica, ovako jok

10. nisu islandjani sirotinja ko mi

11. Hernan Horhe Krespo >>> Lionel Andres Mesi

12. Čak mi je blam da ga stavim u jednačinu s Ronaldom
    ALI POTPUNO LUDO PRVENSTVO GOLMAN ISLANDA BRANI ČUVENOM MESIJU PENAL

13. Batistuta se u grobu prevrće

14. Argentinci picke nedojebane svabo i brazil kantaju ovo sve redom mozda belgija prokine i to je to ne znam kako ide zreb ali belgija hrvatska brazil nemacka mi za sada deluje polufinale

15. Sačekaj još dan sa predvidjanjima, jer će se sutra još jedan tim pokazati kao veliko iznenadjenje prvenstva

16. Sto Ronaldo moze protiv Spanije kecep smrdljivi ne moze ni protiv islanda

17. I nije Argentina uopšte loše igrala, naprotiv, ali Island jebeno nije dopuštao da im se pridje golu

18. Faul se onde ne pravi zato što ti je dosadno nego da bi sačuvao gol tako sa su Portugalci napadali ugrozili gol i ovaj ga je naterao na faul. Zamisli da je fudbal kao šah i gradiš polako napad ideš ka golu itd

Nije trebalo da se pravi faul, bio je leđima okrenut golu, jedan, i okružen sa tri igrača. Bukvalno nije bila ni polušansa. Slobodnjak odande je tri puta bolja prilika nego što je inicijalno bila. Pike se samo zaleteo ko sivonja i nije uspeo da se zaustavi.

Opet, penal, sve, sve, ali ništa on posebno nije uradio tu, kada je fauliran za penal, ništa što se nije znalo i ništa što ne radi na svakoj utakmici, niz grešaka i previše prostora za Portugalce koji idu na brzinu.

I opet, ne kažem da je loše ili šta već, samo da ovo nije neka vanserijska partija Ronalda, niti je čovek veći igrač nego što smo znali da jeste, zbog nje. Jednostavno, nije ovo ništa vanserijski ni za njega, ni za još par top igrača. Čak bi se usudio da kažem da je Košta više pokazao klasu na ovom meču, ali to je neka druga priča.

Španiji promaja prilično duva nazad, jer kao sivonje svi krenu napred i redovno se nađu sa tri defanzivca na tri prebrza Portugalca, oćeš kurac tako da igraš protiv igračine kao što je Ronaldo.

Francuzi se provlače kao jedni od favorita, što se mene tiče, oni su četvrtfinale ekipa u najboljem slučaju. Ali ajde, videćemo već.

19. Reme Mesijev fanboj, ajde da cujem kako komentarises partiju tvog pacovcica malog

20. Boli me kurac i za Mesija. Nit navijam za Argentince, nit Portugalce, nisam gledao Argentina - Island. Ne budite uvređene žene, poenta je da je ono samo pristojan meč, nije padanje na dupe. Čovek opasno izveo slobodnjak, nakon relativno glupog faula, dao gol iz penala i retard na golu zaboravio gde je. Može Ronaldo mnogo ozbiljniju partiju da pruži.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.