Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. lol jebeni, opet se pokreće infantilna tema Mesi vs Ronaldo. Već skoro punu deceniju prisustvujemo verovatno najvećem rivalstvu u svetu fudbala, jedan drugog praktično teraju da budu bolji. Dok su oni u fazonu međusobog poštovanja, ljudi ko neki klinci biraju strane.

2. Da se ne ponavljamo- druže Rajo,

3. Pa niko ne poteže to sem Maestra. Koga boli kurac.
    E a sere mi se i od rivalstava i od svega toga pogotovo. Ne gledam fudbal ni zbog jednog od njih dvojice, da se ne lažemo.

4. Btnj, Brazilcima kranji domet polufinale.

Dakle, Francuzi četvrtfinale, Brazilci polufinale, Portugalci maks maksimuma četvrtfinale.

Mnogo mi krivo što nema Žabara.

5. Reme brt solidna je verovatnoća da Portugalci i Francuzi igraju u četvrtfinalu tako da jedni moraju u polufinale

6. Au Kueva nesreća prebaci stadion.

7. Dal dobijam bodove na fantaziju Šmajhel mi je golman, u PL mislim da i kad igrač promaši golman dobija bodove kao da je odbranio

8. Hahaha kakav Maestro šut i POGADJA VRANE

9. Nema Italija više tih imena, Pirlo, Inzagi, Toti, Del Pjero, Materazzi, Gatuzo.. Od te postave ostali još De Rosi i Bufon fazon

10. Tek ako do sledećeg naprave neke igrače.

11. Nego mi se čini da su sve ekipe u tripu OSVAJAMO, možda treba drugačije proigravati

12. Italija vuče probleme koje generalno ima i sa klupskim fudbalom drži što se kaže jednu generaciju dok ta generacija bukvalno ne izumre, onda ih nema neko vreme dok se nova generacija ne oformi onda su opet na vrhu sve dok ta generacija ne izumre i tako u krug

13. mesi odlicno driblao a islandjani uklizavaju ko ludi.

14. Kakva kraljina ovaj Edi Gerero, šteta što ne igra od početka, voleo bi da ga spakuje i to ne samo zato što ga imam na fantaziju.

15. Gerero bratina

16. Gledam tempo igre na svim utakmicama i plašim se za naše kampanjce vrlo

17. Ps jel toliko favorizuješ Hrvate jer mislis da su kvalitetni ili hoćeš da ih izbaksuziraš, bez sarkazma pitam

18. šta mislite jel gerero ubio nekad čoveka?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.