Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. I na Nemačku se ne zaleći danas

2. kladionica je ćorava rabota ko garantuje da brazil neće da izjebe danas a i meksiko je vazda neugodan protivnik. vjeruj mi da mislim da će samo srbija da opravda.

3. gledam na diskaveriju gdje uporedjuju mesija i ronalda i na kraju neki penali od igrača rekoše da je mesi bolji, harizmatičniji, za ekipu... ronaldo bogat a mesi govno

4. Zato sam samo Srbiju i stavio od sve tri danas na zmiju tiket. (sva tri kola na jednom tiketu)

5. juče sam poslije utakmice skapirao zašto se onaj tim vukajlijaša zvao LASTA, kao i island vjerovatno parkiraju autobus ispred gola. ono je bila bruka za naciju pa naćerao bih cijelu reprezentaciju da kada se vrate na island idu od kuće do kuće i izvinjavaju se svim islanđanima zbog kukavičluka.

6. Da su igrali sa trećerazrednom ekipom, pa i da priušte sebi takav luksuz sa visokim izlaženjem igrača. Čekali su neku kontru eventualno.

7. hahahaah kaizen mi obrisao definiciju Mesi govno.

8. Jebala vas kladionica, dabogda ostavili sve pare njojzi

9. Hahaha uvatih reprizu Cirilice sa Živom, ladno bi bio bolja opcija od Krstaje

10. 15k mi messi izbio iz dzepa ali ne mogu da gresim dusu ispostovao me protiv rome za 3k evra (1k cisto). Ali mrzim ga svakako jer je smrda mali i picka u dusi

11. Idemo lozeeeenjeeee OSVAJAMO BREEEE!!!!! SRBIJS DO VLADIVOSTOKA

12. Ko je spreman na hladan tus jasam

13. A brate pesimista sam i baš ništa ne očekujem ali evo kako sam video postave poigravaju mi jajca jebem mu mater evo ne znam

14. navijaci ne prave sranja, ne pada im napamet kod putina hehehe rusi se kao cimali da ne bude nereda a oni se jos i grle, ali ne previse da neko ne pomisli da su pederi

15. Odbrana očekivana, pazite sad sredina matić milivojević i milinković-savić, kostić ispao po krilima tadić i ljajić pa bolji vezni red nije mogao da uklopi, ja sam očekivao po najavama da milivojević izvisi i da ljajić bude u sredini a kostić da igra.

Ovo obećava i deluje da baš nećemo primiti više od jednog gola jbg a dva možemo dati

16. Opa pozitivno sam iznenadjen postavom

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.