totalno me razočaralo svjetsko, jes da ne igram kladionicu nikada ali ako na svjetskom arg ne može da pobijedi isl onda kapiram kako vam je kada se kladite svakodnevno na tamo neka sranja od timova iz druge norveške lige... odustajem ja dok sam još uvijek u plusu.
juče sam imao dva para na tiketu, fra i arg. nakon što je dobila francuska razmišljao sam da branim tiket ulogom na X2 na arg ali rekoh sebi "ovo je svjetsko, ovo je mesi..."
mesi govno
Tačno, ali imaš još uvek par utakmica čiji se rezultat ne dovodi u pitanje, na Island smo popadali jer bukvalno nijedan stanovnik Balkanskog poluostrva nije odgledao jednu jedinu njihovu utakmicu posle 2016te, niko nije imao pojma kako oni igraju zapravo.
ma nije lako ni igrati ako se protivnik lakta i gura
Isprskaće ih Gilfi Sigurdson bogotac i jedne i druge.
Nisu oduševili Rvati, pogotovo što je Nigerija go kurac.
Nemogućstvo unosa kokoši na teren i žrtvovanja iste bogu kukulele maikomoia-u je dovelo do ovog poraza nigerijaca.
oni ako dobiju island pa ne znam, onda je zemlja stvrno ravna ploca
Pa ovo ti je preslikana igra Srbije, kampanjski, protiv loših igraju s pola gasa, čuvaju se i to
Ali Islandu svakako neće dati gol
хрвати играли ко курац а за ове гологузијане немам ријечи
КЕНДРИК ЛАМАР
https://platform-static-files.s3.amazonaws.com/premierleague/photos/players/250x250/p90714.png
ПРОПО
Uplaši me beži bre budalo
mi mozda i prodjemo hrvati nema sanse.videcemo sutra, ako nas pobedi kostarika posle pun gas ne pomaze
Zato i kažem. Valjda nismo toliki slepci, jebemumater
Kad pročitam 3 vezana posta Labkova vezana za fudbal izadje mi katarakta privremeno i drži me preko 15 minuta
20 min
ne znam sto ja se trudim da budem realan.
Hm pa ne znam ja uvek radije pročitam Labokov post nego tvoj Bohore ili još gore glavonjin (ovaj sa krunjačem na profilnoj)
IDEMOOOO
https://m.youtube.com/watch?v=OdGlvqudQFM
totalno me razočaralo svjetsko, jes da ne igram kladionicu nikada ali ako na svjetskom arg ne može da pobijedi isl onda kapiram kako vam je kada se kladite svakodnevno na tamo neka sranja od timova iz druge norveške lige... odustajem ja dok sam još uvijek u plusu.
juče sam imao dva para na tiketu, fra i arg. nakon što je dobila francuska razmišljao sam da branim tiket ulogom na X2 na arg ali rekoh sebi "ovo je svjetsko, ovo je mesi..."
mesi govno
Tačno, ali imaš još uvek par utakmica čiji se rezultat ne dovodi u pitanje, na Island smo popadali jer bukvalno nijedan stanovnik Balkanskog poluostrva nije odgledao jednu jedinu njihovu utakmicu posle 2016te, niko nije imao pojma kako oni igraju zapravo.