Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. I loče sombrero tekilu

2. Tek sad primećujem da je logo Vukajlija sa trobojkom.
    Kakav sportski gest mlađanog kaizena

3. Da nam zamaže oči za postere i reakcije

4. Naprednjak klasičan

5. Meksiko najgotivnija repka na svakom prvenstvu

6. Kad smo već drkali na Ronaldov slobodnjak, samo da kažem pišaj po ciganima svih vrsta Kolarove

7. Ajmo Mehiko prvi u grupi da vas naguzimo u osmini posle nam se otvara put do finala lagan. OSVAJAMO OVO

8. Mehiko nikad nije uspeo da ne prodje grupu, ne znam što ljudi misle da će i Nemcima biti lak zalogaj

9. Jebem vam svabe mater u picku da vam jebem ajde jedan makar

10. Jesi video Reme. U rašlje sa 25 metara, ladan ko špricer.

11. Psetoi, koljko si stavio na tiket, oćeš kupiš još jedni pljac ilji ljokalj ako prodje

12. ставио сам погрешног азара на фантазију јебо мајку своју у пичку ко га позва

13. A ovi izlaze sa terena u 80 om haha

14. Skudeto isprozivaj me posle da mi je veliki kurac haha retarde glupi

15. Uvodi gomeza i rojsa jebem te ja, milera guraj napred

16. Хаха мехикањаре јебу ове фирере

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.