Zreo je ovaj Brazil za novo bambusanje, nabiće im ona plavuša Brant 4 komada. Hahah tite=dunga, svaki brazilski coach koji tako brani rezultat na kraju popuši dosta kare
I da li je realno deseta tekma na prvenstvu a sve odbrane igraju bez greške disciplinovano kao da su barzalji bonući kjelini broj godina zajedno. Izuzuzev onog autogola, i skandalozne nemačke, mogao je layun 3 da im utrpa u čmar da nije retard drogirani kartelaški
Srecom ne rusi me ovaj par nemam ga
Ovo ako ne dodje odviknuće me od kladjenja na duže baš
2.6 kvota na ćiptare protiv nas
Od sad koga mrzim ima da mu kazem Dabogda ti dete besedilo ko komentator sa rts-s. Dabogda ih čuma sprčila.
Penal jbg
KAŽI MU DA SKLONI RUKE SA TVOJIH RAMENA
Zreo je ovaj Brazil za novo bambusanje, nabiće im ona plavuša Brant 4 komada. Hahah tite=dunga, svaki brazilski coach koji tako brani rezultat na kraju popuši dosta kare
Alje ovaj var retardiran kacu već uveli tehnologiju nek uvedu čelendz ko u tenisu ne da sudije gledaju kad njima dune kako ovo nije bio penal jebeni
u 96om minutu na nebitan faul glupa crnčuga trči da gleda snimak a ovako nešto se ne gleda jebeno de je logika
Debilno sudija valjda ima pravo da nece da gleda nego na njegovu odgovornost
I da li je realno deseta tekma na prvenstvu a sve odbrane igraju bez greške disciplinovano kao da su barzalji bonući kjelini broj godina zajedno. Izuzuzev onog autogola, i skandalozne nemačke, mogao je layun 3 da im utrpa u čmar da nije retard drogirani kartelaški
Nejmar govno
da im jebem sve zivo i mrtvo
Zbog ovog iksa mi ne prolazimo
A ja ostajem bez Sutomora
Jebaće nas i jedni i drugi mi smo svoje odmrmorili
Nazalost ne prolazimo grupu
https://image.ibb.co/b6N0kJ/Screen_Shot_2018_06_17_at_21_55_58.png
JEBEMO
Ma isti kurac, svakako smo znali da je sa Swi odlučujuća, još decembra, bukvalno se ništa ne menja.
Ako nam je neka uteha makar nećemo biti zadnji u grupi ko prošla dva puta.