Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jebem vam majku brazilsku, samo se vi pederišite po terenu, ispali dabogda
Nejmar čim dobije loptu, gleda da padne i odglumi kao da ga siluje medved, dajte i njemu oskara pizda mu materina
valjda ce kostarika da pobedi nekog ili da makar odigra nereseno
Sad mi se samo čini da neću baš moći milosne matere da im se najebem kad izgube od šipaca.
sledeće kolo mi vs šiptari isto ko i ovo dakle 1:1, brazilci se iživljavaju nad kostarikancima 6:0 i onda poslednje kolo brazil protiv nas dobija 1:0 eventualno 2:0 (jer se opet neće previše truditi), a šipci kiksiraju i igraju još jednu nerešenu i opet 1:1 protiv kostarikanaca
Jedan razlike za Brazil nam i ne bi mnogo značilo, jer u fazonu, duzmemo u obzir da igramo sa Šipcima nerešeno, Šipci dobiju Kostariku.
Mi i Šipci po četiri boda, međusobni skor nerešen, oni imaju minimalni poraz i potencijalno jaču pobedu od nas. Mi imamo minimalnu pobedu i pitaj kurac kakav poraz. Suštinski, dućkamo.
A bili bismo u gasu da u nam odgovara i nerešeno, tako da bismo igrali kao pičke.
Od žreba se zna da nam je Švica glavni konkurent, i da njih moramo da dobijemo, bez obzira na druge rezultate. Bez toga jebeš sve.
Tako da jebemo Šipce i banja.
Brazil je đubre od ekipe. Ne znam što toliko hajpuju ljudi oko njih. Karleuša da polomi Nejmara, Kolarov da objasni cigančetu kako sd gađaju slobodnjaci, i Mitrogol het trik iz četrdeset šansi, pa da idemo dalje kao prvi u grupi.
Ne valja prvi na Nemce ćemo možda kalkulišemo protiv Brazila I puštamo ih ako nemci ne budu prvi
Pa da ali masu prvenstava unazad je Brazil u trećem kolu bio mala maca koja je uglavnom remizirala i odmarala, sad će morati da grizu ludaci
Igramo na svetskom prvenstvu u fudbalu istog dana Brazilci, Nemci i mi i mi jedini pobedimo, pa ako je i za vic, mnogo je
Znači Francuska i Brazil đubrad od ekipa, Portugalci ako dođu do četvrtfinala da se šutiraju u dupe, Španci su precenjeni i bušni i Kristijano nije odigrao dobru partiju protiv njih. Radiš se od sopstvenog piva, Reme, nikad ne uzimaj svoju robu
Ne znam kako sad ide vic al znam da je Srbin pobedio
Hahahahah
Da li ste svesni da cemo u najboljem slucaju igrati x sa siptarima i izgubiti od brazila a siptari pobediti naravno kostariku kao sto ce i brazilci tako da tabela izgleda ovako
Brazil 7
Siptari 5
Mi 4
Kostarika 0
U goroj varijanti gubimo i od siptara
Prvi u grupi hahah
Meksiko najvise pokazao do sad. Samo onaj ludi Layun malo manje da udara po koki
dobijamo siptare a onda pustamo brazil da nas pobedi da bi izbacili siptare, tako ce biti
Gde mi da dobijemo siptare a ni brazilci nisu mogli
Samo da se ne ukenjamo ko pičke protiv šiptara
ako tako gledamo siptari ispadaju nepobedivi, brazil nije bio u elementu,mogli su da ih buse do 5.
Španci osvajaju. Brazil je vrv max polufinale ekipa, gde će ih neko naduvati. Kristijano ue odigrao dobru partiju, ali ne partiju za pamćenje. Polufinalisti su, ako je to ikako moguće (nisam gledao ukrštanja) Španci, Švabe, Brazil i neko iznenađenje, možda Cro, možda i raspala Argentina, će vidimo.
Brazil ne osvaja sigurno. Ispadaju u pf.