Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. Ene jeste stvarno hahahah

2. A ne ipak nije ovo je neki drugi šinsuke Nakamura

3. а фуцбалер у јапану игра ХД

4. Offtopic koliko jebe theme song od ovog drugog šinsukea nakamure treba japanci da je uzmu za himnu
    Def imam novi rington umesto dosadašnjeg tikiine i Đošine pesme u osam bita

5. Prejadni indijanci

6. Hahahaha sva Zhajkova "iznenađenja" mogu polako da počnu da kupe prnje posle prvog kola

7. A Makoto Nagano kraljina?

8. Ali Miljan i onaj drugi njegov kolega što su prenosili ninja ratnike hahaha kakvo je to plakanje bilo

9. Ona čuvena narodna "Zhajk ume, Zhajk zna" odlazi u istoriju od danas

10. Makoto kraljina meni pumpadžija onaj sa kačketom bio omiljeni ali nije rob mogo nikad dalje od onog konopca na kraju

11. MATER JABALO GDE MI JE NESTAO POST PROROKA SA OVE TEME DA GA SAD PREKOPIRAM?

12. E i tog pumpadžiju s kačketom sam isto obožavao, i naravno komentari Miljana i kolege hahaha carevi gde li su sad

13. º•º
    ma da nema ovde golog kurca od južnoamerikanaca svi ispadaju već u grupnoj fazi sig(sig)

pre 2 dana

NAŠO GA

14. Komentarisali su Zvezdu dok su domaće tekme bile na prvoj, genijalni su bili i nindža ratnike i kečere dok su prenosili, kapirali kečere ko sprdnju i tako I prenosili boleo ih kurac. Ubedili me da je CM Punk Srbin jer je iz Čikaga xd

15. Batali smo temu jbg

16. Pogibe skoro CM Punk u UFC neki dan

17. Haha da to kad odvale o poreklu nečijem onaj bugarin u ninjama što je bio za njega pominjali Dimitrovgrad i te fore fazon hahaha

18. Bogovi humora spram čorbe, kesića i sličnih kiselih glavica

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.